AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yönetici abilerim bi bakın...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
DeMoN_HuNtEr İletim - 05/07/2005 : 10:19:00
Yönetici abilerim
Os forumunda 1 kişi 2 kullanıcıyla girip, sahte kullanıcısıyla kendini övüp, başkalarını aşşalaması caiz midir? böyle birini tanıyorum da. o yüzden dedim...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DeMoN_HuNtEr İletim - 07/07/2005 : 13:39:59
daha önce de dedim. emre salak bi çocuk değil. aynı tarzda mesaj yazmaz. şirineyle kız gibi, soldier la kendisi gibi yazar. ama şunu da söyleyim, emre nin ban lenmesini istediğim falan yok! zaten ilk mesajım da bi soruydu sadece. kim olduğunu sordunuz, bende söyledim.
|TITAN| İletim - 07/07/2005 : 10:54:23
Dostum ben emre falan değilim emreyle daha önceden chatleşmiştim hehehe iyimi suç bana kaldı :D Ama biraz karşılaştırdımda emreyle şirineyi olabilir ha gerçekten konuşma tarzları çok uyuyorda bak mesela serbest bölümde kız tavlama yöntemleri diye bir konu açmışlar o konuda şirine nin davranışları aynen kızların konuşması gibi yani %50 ihtimal emre olabilir %50 ihtimal olamaz hemen yargısız insaf yapmayalım hocam....SAYGILAR
DeMoN_HuNtEr İletim - 07/07/2005 : 00:51:08
şirine nin rappier a "eskiden benim mesajlarıma saçma diyordu, şimdi aynı mesajları o yazıyor" demesi soldier a çok benziyo. o mesajı gördüğüm an " aha bu emre " demiştim. bir de o öyle salak bi çocuk değil aynı tarzla yazmaz mesajlarını. aynı ip dende gireceini sanmam ama bakalım
|KRONDOR| İletim - 06/07/2005 : 21:07:41
Olayı çözmenin en iyi yolu mesajlarını karşılaştırmak. Yazım tarzları her şeyi belli eder. Gerçi ben pek sanmıyorum bu tarz bir şey yapacağını; ama neyse.
DeMoN_HuNtEr İletim - 06/07/2005 : 19:11:41
Titan kardeşim sen kimsin? emre yi nerden tanıyosun? yoksa emre misin? valla emreden böyle şeyler yapması beklenir!! sanal ortamda ben sana kendimi 50 yaşında diye de tanıtırım 13 yaşında da. önemli olan yüz yüze görüşmek. ve ben şiddetle soldier ın şirine olduğunu iddia ediyorum. resimle falan hiçbişeyin alakası yok. bence çok saçma bu dediğin

0.03 Snitz Forums 2000