AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Oyunsitesi için overclock veritabanı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Turgay Atacan İletim - 01/07/2005 : 23:20:54
Evet arkadaşlar şimdi diyeceksiniz burası oyunsitesi ne işi var bu konunun burada ama bence önemi büyük sonuçta hepimiz bilgisayar ile haşır neşir olup oyun oynuyoruz doğal olarakta yeni oyunlar makinalarımızın analarını ağlatıyor.Bazen iyi sistemlere sahip olsak bile donanımlarımızın yeterliliklerini bilmediğimiz için bunları kullanamıyoruz aynı zamanda donanım bölümüde açık olmadığı için donanım testlerini araştırmak için site site geziyoruz
Benim düşüncem;
Bütün forumdaki bilgisayarlar için ortak test yazılım grupları hazırlamamız sonra üyelerde kendi sistemlerini bunlarla test edip sonuçları yazarlar hem birbirimizin sistemlerini görüp eğer yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa yardım ederiz hemde sistemini yeniliyenlere iyi bir çıkış noktası olur ayrıca doğrudan referans olarak alabileceğimiz çokta geniş bir test\inceleme veritabanımız olur
Testlere gelirsek
Oyun canavarı sistemler (GeForce6600-RadeonX800 ve üstü)
3d mark 2005
PC Mark 2005
Far Cry'ın yeni tech demosu(Ati kartlar için)
Half Life 2 ve Doom3 tech demolar

Orta halli sistemler(Radeon 9550-Geforce 6200 vb)
3d mark 2003
PC Mark 2004

Düşük sistemler için(GeForce mx-Radeon 9000)
3dmark 2000
Pc mark 2002

Tabi bu daha ilk aşama sizlerin desteği ile yeni yazılımlar ekleyerek testlerimizi genişletir ve forumdaki diğer arkadaşlara da yardımcı oluruz.Bu benim fikrim siz ne diyorsunuz
Maalesef 9 saat sonra Bodrum'a doğru yola çıkmış olacağım ama orada temiz bir windows kurup testlere başlayacağım bu şekilde belki sıcağıda unuturum ama en önemlisi sizlere küçükte olsa bir yardımım dokunursa ne mutlu bana.Sağlıcakla kalın
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HASSOOO İletim - 23/08/2005 : 22:53:31
Hmm.. sağolasın hocam açıklaman için, bir mana verememiştim ilk başta :D
Turgay Atacan İletim - 23/08/2005 : 18:39:13
HASSOOO kardeş şu anda ekran kartı,cpu ve ram overclock'u hakkında bir rehber hazırlıyorum.Ekran kartı ile ilgili olanı bitti ve Kaan abiye yolladım.Belki donanım bölümünde yayınlanır yok olmassa ayrı bir konu açıp buraya aynen geçerim.Bilgisayar karşılaştırmasına gelirsek hepimiz oyun oynamayı seviyoruz iyi oyunlarda iyi pc'ler gerektiriyor benim görüşüm hepimizin kendi bilgisayarlarının özelliklerini burada sergilemesi böylece yeni bilgisayar alacak olanlara da iyi bir fikir vermiş oluruz
İyi günler ve iyi oyunlar burası çok sıcak oldu ben kaçıyorum
HASSOOO İletim - 13/08/2005 : 20:44:15
Hmm, insanüstü biri var demek :)

Hocam, ben anlamadım şimdi, ne hazırlıyorsun ve bitince ne olacak, kafam karıştı :D
Turgay Atacan İletim - 13/08/2005 : 18:47:27
Arkadaşlar şu anda bu mesajı size yalıkavak'tan acayip bir sıcakta bir internet cafeden yazıyorum Makinam saat 12.00-15.00 civarı açılmayı resmen reddiyor ama testler gece 1.00-4.00 arası devam ediyor Generalll kardeş bu arada üyelerin kendi bilgisayarlarını koyabilecekleri grupları hazırlıyorum.(ram-cpu-vga vb)Sıcağı unutmak içinde ekran kartı ve cpu overclock'u için bir rehber hazırlamaya başladım yakında çok güzel şeyler olacak ama diyorsanız bu adam işleri savsaklıyor bunun nedeni ise sitemize yeni taşınan sarışın ve yeşil gözlü insan olamayacak kadar güzel olan bir yaratık.Merak etmeyin sizin için burada gece gündüz çalışıyorum Bodrum'dan herkese selamlar
(not saçmaladığım yer olursa mazur görün sıcaktan ne yaptığımı bilmiyorum)
thakki1 İletim - 02/07/2005 : 13:45:47
turgay hocam bodrumda iki tane internet cafe biliyorum, ikiside aynı sokakta ama merkezde, yani turgut reis taraflarındaysan onu bilemem, ama garajdan marinaya inerken, marinaya gelmeden önce soldaki sokaklara bir gözat, bu arada ilk bulduğuna hemen dalma, biraz geçince 40-50 bilgisayarlı sağlam bir cafe var

0.05 Snitz Forums 2000