|
Yazar |
Konu  |
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 01/07/2005 : 23:20:54
|
Evet arkadaşlar şimdi diyeceksiniz burası oyunsitesi ne işi var bu konunun burada ama bence önemi büyük sonuçta hepimiz bilgisayar ile haşır neşir olup oyun oynuyoruz doğal olarakta yeni oyunlar makinalarımızın analarını ağlatıyor .Bazen iyi sistemlere sahip olsak bile donanımlarımızın yeterliliklerini bilmediğimiz için bunları kullanamıyoruz aynı zamanda donanım bölümüde açık olmadığı için donanım testlerini araştırmak için site site geziyoruz Benim düşüncem; Bütün forumdaki bilgisayarlar için ortak test yazılım grupları hazırlamamız sonra üyelerde kendi sistemlerini bunlarla test edip sonuçları yazarlar hem birbirimizin sistemlerini görüp eğer yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa yardım ederiz hemde sistemini yeniliyenlere iyi bir çıkış noktası olur ayrıca doğrudan referans olarak alabileceğimiz çokta geniş bir test\inceleme veritabanımız olur Testlere gelirsek Oyun canavarı sistemler (GeForce6600-RadeonX800 ve üstü) 3d mark 2005 PC Mark 2005 Far Cry'ın yeni tech demosu(Ati kartlar için) Half Life 2 ve Doom3 tech demolar
Orta halli sistemler(Radeon 9550-Geforce 6200 vb) 3d mark 2003 PC Mark 2004
Düşük sistemler için(GeForce mx-Radeon 9000) 3dmark 2000 Pc mark 2002
Tabi bu daha ilk aşama sizlerin desteği ile yeni yazılımlar ekleyerek testlerimizi genişletir ve forumdaki diğer arkadaşlara da yardımcı oluruz.Bu benim fikrim siz ne diyorsunuz Maalesef 9 saat sonra Bodrum'a doğru yola çıkmış olacağım ama orada temiz bir windows kurup testlere başlayacağım bu şekilde belki sıcağıda unuturum ama en önemlisi sizlere küçükte olsa bir yardımım dokunursa ne mutlu bana.Sağlıcakla kalın |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 04:35:49
|
turgay atacan, birzamanlar imzan yüzünden kızmıştım sana hatırlarsan , seni uzun zaman sonrada olsa görmek güzel, bu pixel sheder(umarım doğru yazdım), olayı yüzünden ekran kartları ile aram bozuk, mx 440 kullanıcıları nvidia ile epeyce kapışacak gibi görünüyor,özelikle ben şahsım olarak bazı oyun yapımcılarına gıcık olmaya başladım, ekran kartı çılgınlığı nerde bitecek diye düşünüyorum fx serisi bitecek ti serisi bitecek, şimdi terbiyemin müsade etmediği bazı seriler çıkacak diye düşünüyorum, inatla ekran kartımı değiştirmiyorum, ona vereceğim parayla yeni çıkan konsollardan birinden almayı düşünüyorum... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 02/07/2005 : 08:19:28
|
Hatırlamazmıyım be thakki1 hocam ama neyse aştık bunları .Oyun yapımcılarına olan gıcıklık bilgisayarda mayın tarlası hariç oyun oynayan her insanda vardır diye düşünüyorum Eniştem içerden bağırıyor gitmeliyim ya ben sizi orda çok özleyeceğim Allah'ın bodrumunda ya internet yoksa  Ne olursa olsun ilk testleri 1 hafta içinde gödereceğim |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 02/07/2005 : 10:48:07
|
Bu arada birşey belirtmk istiyorum yeni üyelere:
67 mesaj ilede seçkin üye olunabiliyormuş.Mesaj sayınızı arttırıp seçkin üye olacağız diye kasmayın boşuna.O mesajlar içi boş olduğu zaman hiçbir anlam ifade etmiyor.
Turgay hocam bu arada yukarıda iişlemci ram vs belirtmemişsin onlar hakkında da bilgi verir misin??? |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 13:45:47
|
turgay hocam bodrumda iki tane internet cafe biliyorum, ikiside aynı sokakta ama merkezde, yani turgut reis taraflarındaysan onu bilemem, ama garajdan marinaya inerken, marinaya gelmeden önce soldaki sokaklara bir gözat, bu arada ilk bulduğuna hemen dalma, biraz geçince 40-50 bilgisayarlı sağlam bir cafe var |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 13/08/2005 : 18:47:27
|
Arkadaşlar şu anda bu mesajı size yalıkavak'tan acayip bir sıcakta bir internet cafeden yazıyorum Makinam saat 12.00-15.00 civarı açılmayı resmen reddiyor ama testler gece 1.00-4.00 arası devam ediyor Generalll kardeş bu arada üyelerin kendi bilgisayarlarını koyabilecekleri grupları hazırlıyorum.(ram-cpu-vga vb)Sıcağı unutmak içinde ekran kartı ve cpu overclock'u için bir rehber hazırlamaya başladım yakında çok güzel şeyler olacak ama diyorsanız bu adam işleri savsaklıyor bunun nedeni ise sitemize yeni taşınan sarışın ve yeşil gözlü insan olamayacak kadar güzel olan bir yaratık.Merak etmeyin sizin için burada gece gündüz çalışıyorum Bodrum'dan herkese selamlar (not saçmaladığım yer olursa mazur görün sıcaktan ne yaptığımı bilmiyorum) |
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|