Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
superman
İletim - 14/05/2005 : 20:07:41 krondor beni hatırlarsın 5 ay önce de başvurmuştum ama beyenmemiştinTamam o bir dergiden biraz kopya idi ve bende imla hatasıları yapmıştım!!Şimdi tecrübe kazandım (hala başka bir yerde yazarlık yapmadım ama işte tecrübe tecrübedir) şansımı bir kere daha deneyebilirmiyimLütfen buna gerçekten çok emek göstereceğim!Tamamen benim elimden çıkacak!Knight online için inceleme yapabilirim!Cvp bekliyorum!
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR|
İletim - 02/06/2005 : 23:33:02 Henüz bakamadık. Sabahtan beri yeni bakabiliyoruz bilgisayara. Günlerimiz de bu şekilde geçiyor genel olarak. Uygun olduğumuz zaman da anca elimizdeki eklenmeyi bekleyen yazılara bakabiliyoruz. Hafta sonunda hepsiyle ilgilenmeye çalışırız.
EmmaFan
İletim - 02/06/2005 : 19:47:53 krondor bana da cvp gelmedi yazım hakkında bide şeyi eee sistem gereksinimlerini yazmayı unuttum çok önemlimiydi?
HASSOOO
İletim - 25/05/2005 : 16:41:10 önce inceleme, sonra kabul... önce kanıtlamak lazım kendini.
mathadore
İletim - 22/05/2005 : 19:42:36
alıntı:superman tarafından yazılan:
krondor beni hatırlarsın 5 ay önce de başvurmuştum ama beyenmemiştinTamam o bir dergiden biraz kopya idi ve bende imla hatasıları yapmıştım!!Şimdi tecrübe kazandım (hala başka bir yerde yazarlık yapmadım ama işte tecrübe tecrübedir) şansımı bir kere daha deneyebilirmiyimLütfen buna gerçekten çok emek göstereceğim!Tamamen benim elimden çıkacak!Knight online için inceleme yapabilirim!Cvp bekliyorum!
Fakir ama gururlu genç.
Rappier
İletim - 21/05/2005 : 02:52:39 Ben kendi adıma birşey söylemek istiyorum. Bu siteye dışarıdan hiçbir amacım olmaksızın 4 yazı gönderdim ve sağolsunlar hepsini yayınladılar. Öncelikle belirtmek isterimki özgün, açıklayıcı bir oyun tanıtımı yazmak düşündüğünüz kadar kolay değil. Ayrıca bunu birde sürekli yapmanız gerektiğini düşünürsek bunun pekde hoş birşey olacağını sanmam. Tamam belki ilk hevesle bir kaç yazı yazılabilir ama ben bizim milletimizi tanıyorsam %99'u çok kısa bir sürede bu olaydan bıkar.
Hal böyle olunca burada yazarlık için hevesli olan arkadaşların amacı isimlerinin altına YAZAR ibaresini alabilme hevesi gibi geliyor bana... Açıkçası bu kadar hevesli tavırların ardında başka bir açıklama bulamıyorum.
Eğer düşündüğün gibi değil diyorsanız yazarlık başvurusu yapmadan dilediğiniz oyunun tanıtımını yapar ve yönetici arkadaşlara mail ile gönderebilirdiniz ve eğer yazınız beğenilirse yayınlanırdı.
Sanırım bu söylediğimi yapmak 'lütfen beni yazarlığa kaydedin' demekten daha kolay. Hem bu şekilde siteyede faydalı birşeyler yapılmış olur...