|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 18/04/2005 : 20:53:53 Bazı arkadaşlar bu forumu ikili muhabbet ortamı zannediyorlar
bknz: http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5278&whichpage=5 eğer bu bir forumsa forumu forum yapan bazı kuralların olması gerekir.örneğin batug.org un son derece güzel kuralları var ve forum her zaman tartışma ortamı oluyor, konudan sapan üyeyi hemen uyarıyorlar ve mesajını siliyorlar.
Değinmek istediğim diğer konu ise "YILDIZLAR".60 mesaj atanın hemen 5 yıldızı oluyor ve bu benim çok garibime gidiyor açıkçası,
0-50 mesaj * 50-100 mesaj ** 100-300 mesaj *** 300-1000 mesaj **** 1000+ mesaj ***** olsa daha iyi olur diye düşünüyorum fakat yöneticilerin işine elbette karışmak istemem.
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| shadowwalker |
İletim - 27/05/2005 : 17:53:26 arkasından konuşuyoz gerçi ama... ilk başlarda mesaj delisi bir vatandaş gibi gelmişti aykrateri. çünkü her tarafa, neredeyse her konuya mesaj atardı. ama o kadar mesaj sayısı delisi olsa heralde aykrateri3600 nicki ile foruma 3700'üncü kez üye olmazdı. aykraterini savunmuyorum, dediğim gibi görmezden gelirdim mesajlarının %99.9'unu. sert konuşmalarını filan okumuşluğum vardır (bazen kırıcı seviyede); ancak hiç bir zamanda "bu adam şerefsizin teki" denecek kadar forum dışı yazılarını görmedim. gereksiz mesaj derseniz günde 50 tane filan atardı (tabi yöneticilerde 49 tanesini silerdi -o zamanlarda iyiki bu forumda yönetici filan değilim diye düşünürdüm bu arada). yinede bütün bunlara rağmen aykraterinin belkide bu forumu en çok seven 10 kişiden biri olduğunu düşünüyorum. bir yerde sizin üyeliğiniz sürekli iptal edilse, sürekli sizi kapı dışarı etseler sonunda kapıyı kitleseler buna rağmen pencere'yi açık bulunca pencereden, bacayı açık bulunca bacadan girmeye kaçınız devam eder ve hangi nedenle bunu yapar? şahsen aykrateri ile bir sorunum yok; ancak kendisine bir sempatimde yok. tekrar gelmiş gelmemiş beni çok fazla ilgilendirmez sonuçta burası isteyen herkeze açık bir yer. tabi gelirde eskisi gibi devam ederse çok geçmeden aykrateri1milyon nickini görürüz sitede :P |
| zeggy_557 |
İletim - 26/05/2005 : 18:17:07 E shadowwalker o zaman aykraterinin msn'ini bulup geri çağıralım bakalım ne oluyor.
Aklıma gelmişken, insanlar değişebilir: Aykrateri jüpiter iken onunla beraber atılan bir kişilik vardı eren_536 diye. Şimdi Generals oldu çıktı karşımıza. Bakın ne kadar cici, cici...Roargggggghhhh! Öhöm. |
| shadowwalker |
İletim - 26/05/2005 : 15:27:37 son zamanlarında aslında ilk zamanlarına göre baya bir toplamıştı kendini.. yine bazen selam vermeye konulara mesaj atıyodu gerçi :) hani laf aramızda ben tartışmaya girmeyi sevmediğimden mesaj atarken onun mesajlarını görmezden gelirdim ama cevap verenlerin mesajlarını okurkende çok eğlenirdim hani :)) belki yönetici arkadaşlara zorluk oluyordu ama forumlar çok canlıydı o zamanlar bir girdimmiydi millet ne yazmış okumak saatlerimi alırdıda okurken sıkılmazdım. ya şimdi yaşlandık o yüzden her yere bakamıyoruz yada iş güç kendimize ayırğımız vakitten fazlasıyla çalıyor. mmm bu arada konu neydi? :) |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 26/05/2005 : 01:46:28 Valla ya, adamı sürekli konuşa konuşa da biz büyüttük biraz... |
| |KRONDOR| |
İletim - 25/05/2005 : 23:39:04 Her konu Aykrateri'ye çıkar  |
|
|
|