AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 admin abiler....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
lord_deniz İletim - 17/04/2005 : 10:46:12
admin abiler sizinde warcraft3 veya diablo2 server'ı kurmanız mümkün değilmi__??? yapsanız mükemmel olur...eurobattle.net ten oynamakta kurtuluruz...bazı polonyalılar sırf türk'üz diye bizi oyundan atıyor..
....teşekkürler...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 24/05/2005 : 19:42:18
Farkında mısınız? Konu nereden nereye vardı. Başlığın açılma nedeni online oyun server'ı idi. Cevabı da açık bir şekilde yeterli alt yapıya sahip değiliz. Deyim yerindeyse ("sözüm meclisten dışarı" veya "tabiri caiz ise" artık ne derseniz deyin)... Delinin biri kuyaya bir taş atmış, kırk kişi çıkaramamış.
mathadore İletim - 22/05/2005 : 19:56:57
Ekşi sözlüktekiler bu tip kullanıcılar için şöyle bir tabirde bulunurlar. 1 haftada forumun devrimcisi kesilen zihniyet. :)
scorpionfa İletim - 22/05/2005 : 13:51:30
alıntı:
Katsa tarafından yazılan:

scorpion sen iki kere mi yazdın yazdın, yoksam ben bilgisayara çok baktım da çift mi görüyom?

Hayır sen çift görmüyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar hata verip mesajı iki kere göndermişti. Birini sildim.
Başka da söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çünkü arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış. Fazla uzatmaya gerek duymuyorum.
HASSOOO İletim - 20/05/2005 : 03:41:37
Bir şey soracağım:

Siz buraya kendiniz geliyorsunuz değil mi? Yani önceden anlaşıp topluca üye olmuyor ya da birileri yollamıyor sizi :D :D :D zuahahahaha
Avaris İletim - 20/05/2005 : 02:44:21
Ben kaç yıldır buradayım ya? Farkedemedim de...

Sizde zaman bolsa buyrun:
http://www.oyunsitesi.gen.tr/yazarduyuru.htm
buradaki kriterleri sağlayabiliyorsanız, birkaç deneme yazısından sonra yazar olarak katılırsınız aramıza. Birşeyler yaparsınız.

Malesef boşta editörlük veya webmaster'lık kalmadı. Bu mevkilerdekilerin terfi etmesini veya ölmesini beklemek durumundayız hep birlikte. OyunSitesinde kadrolaşmaya sooooon. Eeee. Neyse gerçek dünyaya geri dönelim...

0.03 Snitz Forums 2000