|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
eXpert |
İletim - 05/03/2005 : 23:49:34 Bir gün yani eskiden Macar bir komutan ama ne komutan o zamanlar tüm devletlerin korkulu ismi,neyse işte.Ordusunu almış ve yola çıkmış, İngilizler ile savaşacak ama tam ovaya inmiş İngilizler , Macar komutanın ordusu tırsmış ve geri kaçmış.Sadece Macar komutanın can arkadaşları,kankaları,güvendiği askerler kalmış yanında.Macar komutan "Koşuyorum hep koşuyoruz yorulmadan ama yanlızım ve yanlızız , doğru yoldayız eminim " demiş.Bu sözden sonra Macar komutasındaki askerler çılgına dönmüş gibi savaşmış.Macarlar yenmiş savaşı.Macar komutan da savaştan sağ çıkmış ama bu ihaneti kendine yediremediği için oracıkta boğazını kesmiş.
ŞU İMZAYI KISALTSAN... |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
eXpert |
İletim - 06/03/2005 : 02:44:45 İzin verme olayı değil de yazdığın iki satır yazıdan sonra (yazdıklarını aşağılamak için söylemiyorum) hiç te hoş durmuyordu,teşekkür ederim. |
Himanchig |
İletim - 06/03/2005 : 00:41:45 Al abi olmuş mu ? şimdi izin veriyomusun ? bu imza güzel mi ? |
|
|
|