AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 PHONEX/imza
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 05/03/2005 :  23:49:34  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir gün yani eskiden Macar bir komutan ama ne komutan o zamanlar tüm devletlerin korkulu ismi,neyse işte.Ordusunu almış ve yola çıkmış, İngilizler ile savaşacak ama tam ovaya inmiş İngilizler , Macar komutanın ordusu tırsmış ve geri kaçmış.Sadece Macar komutanın can arkadaşları,kankaları,güvendiği askerler kalmış yanında.Macar komutan "Koşuyorum hep koşuyoruz yorulmadan ama yanlızım ve yanlızız , doğru yoldayız eminim " demiş.Bu sözden sonra Macar komutasındaki askerler çılgına dönmüş gibi savaşmış.Macarlar yenmiş savaşı.Macar komutan da savaştan sağ çıkmış ama bu ihaneti kendine yediremediği için oracıkta boğazını kesmiş.

ŞU İMZAYI KISALTSAN...

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 06/03/2005 :  00:41:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Al abi olmuş mu ? şimdi izin veriyomusun ? bu imza güzel mi ?

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 06/03/2005 :  02:44:45  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İzin verme olayı değil de yazdığın iki satır yazıdan sonra (yazdıklarını aşağılamak için söylemiyorum) hiç te hoş durmuyordu,teşekkür ederim.

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000