Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
berkay533
İletim - 01/02/2005 : 13:31:58 arkadaslar bu konuyu acmamın nedeni belliki mesaj yazanda yazmayanda yıldız alamıyor.bunu icin böyle bir konu actım.buraya ayın üyesi olmasını istdiginiz kisinin adını yazacaksın.Bir ay sonra belirlenen kisiye altın üyelik veya platin üyelik verilecek. Eher benim fikrimde olan arkadaşlar varsa beni desteklerse bence bunu işi başarırız...
SAYGILAR...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white
İletim - 26/05/2005 : 19:53:26 Konuya değişik bir boyut getirmek istiyorum izninizle Ayın Üyesi uygulaması |KRONDOR|'un ve diğer yöneticilerin de belirttiği gibi yine bir kaosa meydan verebilir. Ancak en düzeyli, en çok işe yarayan (işe yarayandan kastım; ciddi anlamda üyelere birşeyler kazandırabilen) mesajı Ayın Mesajı seçebiliriz.. Her ana bölümde 1 mesaj örneğin, dallandırıp budaklandırmak mümkün tabii. Öneri benden, karar yöneticilerden...
Not: Bunu tüm samimiyetimle yazıyorum, ukalalık yapacak olanlara da alttan almayacağımı belirteyim... (Bakalım üstüne alınacak mı birileri )
zeggy_557
İletim - 26/05/2005 : 18:38:03 Ya aklıma takıldı. Aykrateri buralardayken ne zaman dikkat çekmeye başladı?(Ben ancak jüpiter formuna yetişebildim)
EmmaFan
İletim - 23/05/2005 : 16:57:26 tabi gereksiz eskiden yeniden bizene konuşuyoruz burda ben çok yeniyim ama yenilerin söyledikleri başıma gelmedi kimse beni hor görmüyor teşekkürler bu kadar yani...
RoM3o
İletim - 20/05/2005 : 11:21:10 aaaa abi hala ne uzatiyonuz ya
major
İletim - 20/05/2005 : 08:27:25 Nokta...Son nokta HASSOOO dan bu konu artık daha fazla konuşulmaz herhalde...