| 

| 

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için,  burayı tıklayın!

| 

| K O N U      ı N C E L E M E | 

| van nistelrooy | 
                İletim - 19/12/2004 : 22:04:15  arkadaşlar tamam saolun oyun tanıtımı yazıyosunuzda ama xbox yerine pc oyun tanıtımıda yazsanız olmazmı  | 

| 5   S O N       Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada) | 

| |KRONDOR| | 
                İletim - 02/01/2005 : 19:01:51  O biz oluyoruz işte :)
  Superman, mailını aldık ama eve daha yeni girdiğimiz için bir süre beklemen gerekiyor cevap için :) | 

| CrAzY_IVAN | 
                İletim - 01/01/2005 : 22:53:32  Bu durumda editörümüz Alper & Soner Ergül ile görüşmeniz gerekmekte. Yukarıda yazısı bulunmakta |Krondor| kendileri oluyor  . | 

| superman | 
                İletim - 01/01/2005 : 19:33:37  Bende yazı yazmak istiyorumSize ama nasıl gönderecem.Ayda 3-4 oyun inceleyebilirim.Zamanım bol.Önincelemeler cerez zaten onlardan kafama gore yaparım.Ama yazar olmama izin verin | 

| ceberruh | 
                İletim - 21/12/2004 : 15:13:36  peki, elizmizden geldiğince yardım etmeye çalışırız... aslında bi ara underground 2 için çok geniş bir yazı hazırlamıştım ama vazgeçtim sonra....... | 

| |KRONDOR| | 
                İletim - 20/12/2004 : 23:56:36  Kabul ediyoruz. Zaten Xbox yazılarına bakarsanız, hepsi yazar olmayan bir arkadaş tarafından yazılıyor. Yazıları bize göndermeniz gerekiyor. Tabii biraz özenerek yazarsanız sevinirim :)
  Falamir, seninle özelde konuşalım bir ara :) | 

| 

| 

|