|
Yazar |
Konu  |
van nistelrooy
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 19/12/2004 : 22:04:15
|
arkadaşlar tamam saolun oyun tanıtımı yazıyosunuzda ama xbox yerine pc oyun tanıtımıda yazsanız olmazmı |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 19/12/2004 : 23:15:01
|
Valla biz de yazın diyoruz ama kimse kaale almıyor. Hatta buradan bir kere daha söyleyim: YAZI YAZIN!!! :) Kimse bana bakmasın, ben oyun oynayamıyorum uzun zamandır :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 19/12/2004 : 23:42:00
|
Efenim imamın osurduğu yerde cemaat üfler, oyun oynamamak bahane değildir, yeter ki gönül istesin, cd olmadan da oyun incelenir (bu lafımla kendimi de yaktım)... |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 20/12/2004 : 10:00:08
|
sayın yöneticiler, yazar olmadan da inceleme göndersek kabul edermisiniz |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 20/12/2004 : 23:56:36
|
Kabul ediyoruz. Zaten Xbox yazılarına bakarsanız, hepsi yazar olmayan bir arkadaş tarafından yazılıyor. Yazıları bize göndermeniz gerekiyor. Tabii biraz özenerek yazarsanız sevinirim :)
Falamir, seninle özelde konuşalım bir ara :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 21/12/2004 : 15:13:36
|
peki, elizmizden geldiğince yardım etmeye çalışırız... aslında bi ara underground 2 için çok geniş bir yazı hazırlamıştım ama vazgeçtim sonra....... |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|