Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
major
İletim - 21/05/2004 : 23:03:00 Ya hakkatten bizi os bu kadar bağlayan ne ya ? Rahat bi 2 yıldır sadece internete bu site için giriyorum...Peki siz bu siteyi nasıl buldunuz...Ben daha internetle ilk tanıştığım zamanlarda kafadan site sallarken buldum...Peki siz???
Saygılarımla...
Şey benim nickim daha önce kaaplan dı sonra major oldu...Siteye fazlalık yapmaza KRONDOR silermisin???
Yeniden Saygılarımla...
Bak halen os dayım ve saat 23:01 ve biraz sonra Beyaz Show var ve ben hala msj yazıyorum( çok ve oldu ).
Yeniden Yaniden Saygılarımla...( Of beah içim bayıldı yazmaktan...... )
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
huseyin_sanal
İletim - 25/06/2004 : 09:40:27 BEn kaç yıldır önce ilk defa geldiğimi hatırlamıyorum. Ama bir kere geldim bırakamıyorum. O kadar eski zamana dayakı nasıl tanıştığımı dahi unuttum.
simcity
İletim - 23/06/2004 : 11:19:31 bende cd key yüzünden foruma üye olmuştum ama üye olunca öğrendim ki yasakmış...
UnDeRTaKeR
İletim - 17/06/2004 : 22:39:21 age of empires oyunu hakkında taktik arıyordum. google ye yazdım. buraya girdim forum yazısı dikkatimi çekti ve üye oldum.
JAZZ
İletim - 14/06/2004 : 09:26:20 ben internette gezeerken www.game www oyun vs yazıyodum www oyunsitesi yazdım bura cıktı hosuma gitti üye oldum hileleri aldım forum a girdim vs vs vs vs......
major
İletim - 10/06/2004 : 20:17:26
alıntı:Dodo tarafından yazılan:
alıntı:major tarafından yazılan:
Os hastalık gibi bişey ama Allah tan öldürmüyo :))