Ya hakkatten bizi os bu kadar bağlayan ne ya ? Rahat bi 2 yıldır sadece internete bu site için giriyorum...Peki siz bu siteyi nasıl buldunuz...Ben daha internetle ilk tanıştığım zamanlarda kafadan site sallarken buldum...Peki siz???
Saygılarımla...
Şey benim nickim daha önce kaaplan dı sonra major oldu...Siteye fazlalık yapmaza KRONDOR silermisin???
Yeniden Saygılarımla...
Bak halen os dayım ve saat 23:01 ve biraz sonra Beyaz Show var ve ben hala msj yazıyorum( çok ve oldu ).
Yeniden Yaniden Saygılarımla...( Of beah içim bayıldı yazmaktan...... )
Benim bu siteyi ilk keşfedişim biraz ilginç.Daha internetle yeni tanışmıştım ve Half Life da yeni çıkmıştı o zamanlar.İnternet cafede her önüne gelen Half Life oynuyordu...Bir abimiz vardı, internetten adam gibi bir tek o anlardı.Half Life'ın şifrelerini bilir ama hiçbirimize söylemezdi.Şifrelerede hep buradan bakarmış meğer.Ama bakarken bizi yanından kovardı.Bir gün kurnazlık edeyim dedim, son 20 gün içinde giriş yapılan sitelerin hangisinin içeriğinde "oyun" geçiyorsa girdim ve en güzel burası geldi bana.O günden bu yana olabildiğince giriş yapıyorum buraya...
Hatırlarım 3-4 yıl önce apartmanda bir abi vardı.Tüm hileleri bilirdi.Bana sitenin adını vermişti.O günden sonra hileler için girmeye başladım.Sonra bu siteye üye olan dodo bana forumu gösterdi.Ben böyle oldum.
Ben de ilk başta hileler için giriyordum.Sonra sol üst köşede bir yazı dikkatimi çekti.Yazı şuydu "Forum".Ne olduğunu bilmiyordum ve tıkladım.O gün bu gündür hep forumdayım.
Valla benim ilk girişim ne yalan söyliyeyim cd-key içindi.Neyse artık yasaklandı.Ama hala burdayız alışkanlık yaptı.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...