AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yeni bölümler hakkında...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
|KRONDOR| İletim - 30/04/2004 : 02:36:23
Foruma biraz farklılık getirmek amacıyla yeni bölümler açtık. Bu şekilde olması karışıklık yaratmış mı sizce? Bu konuda öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bölümleri şimdilik deneme amacıyla açtığımız için şu odayı açın gibi önerilerinizi dikkate almayacağımızı da şimdiden belirteyim

Ufak bir not: Mesajların hepsini ilgili yerlere taşıyamadık. Yavaş yavaş onları da taşıyacağız.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 29/05/2004 : 19:10:11
Deneme safhasındayız dedik bin kere ama dinleyen kim Bazı odaları silmeye başladık zaten. Muhtemelen bir süre sonra da birkaç oyun için bölüm kalacak sadece.
Avaris İletim - 29/05/2004 : 18:50:38
Efendim, bana kalsa bu şekilde ayrı oyun için grup açmam. Zaten biliyorsunuzdur. Halen de mantıklı bulmuyorum ama takan kim. Ucundan "ne kadar zor" grup açtığıma dair laf söylenmiş de . Ayrıca FPS-TPS... forumun açılıp açılmaması meselesinde sorun oranın "ıssız" kalacağı olmadı pek, daha çok grupların dağılmasının kullanımdaki zorluğu idi mesele. Düzelteyim dedim . Lakin şimdi darmadağın oldular. Hiç kullanışlı bulmuyorum şahsen ama laf geçiremedik...
LittleDevil İletim - 29/05/2004 : 18:16:17
alıntı:
thakki1 tarafından yazılan:
ehe bak ben yakında açtırıyom korku oyunları forumunu

thakki hocam aman yerin kulağı vardır aykrateri duymasın
thakki1 İletim - 27/05/2004 : 20:07:13
ülen illa bıdı bıdı yapacaksınız , bi undi forumu açtıramadınız avaya yada krondorlara, ehe bak ben yakında açtırıyom korku oyunları forumunu
ps:lazadam duanada imzanada amin
lazadam İletim - 26/05/2004 : 10:07:07
Hatırlamam mı toprağum forumun benim için en güzel zamanları.
O zamanlar sadece tabelası olan fakat kimsenin uğramayacağı ıssız bir kasaba olacağı söylenen FPS forum şu anda en çok mesajın gönderildiği kısım oldu. Ufakta olsa bir dikili ağacımız var şu sanal ve kahpe alemde.

Lazadam derki NEREYE KADAR...

0.04 Snitz Forums 2000