Foruma biraz farklılık getirmek amacıyla yeni bölümler açtık. Bu şekilde olması karışıklık yaratmış mı sizce? Bu konuda öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Bölümleri şimdilik deneme amacıyla açtığımız için şu odayı açın gibi önerilerinizi dikkate almayacağımızı da şimdiden belirteyim
Ufak bir not: Mesajların hepsini ilgili yerlere taşıyamadık. Yavaş yavaş onları da taşıyacağız.
Güzel,herkez sevdiği veya oynadığı oyunun odasında oyunun en ince ayrıntılarına kadar yazabilecek tabi arada yine kaçaklar olurmu olur:)Hiç önemli değil bence güzel bir uygulama kolay gelsin:)
benim pek hoşuma gitmedi karışık olmuş :( o kadar çok bölüm olması benim için bir şaşkınlık yarattı ayrıca gündemdeki oyunlardiye ayrı ayrı açarsaanız bunu güncellemek zorunda kalırsınız anlatabiliyormuyum yani kimisi gündemden düşecek kimisi yeni girecek işlerde bence epey karışacak ayrıca yeni bölüm açılması için ikide bir tartışma çıkma ihtimali var
bence gereksiz bir uygulama. eski hali daha iyiydi yenilik yapılsın deniliyordu. bence bu soruyu yöneticilerin başının etini yiyenlerin cevaplaması lazım!!!
Bence iyi olabilir ama gündemdeki oyunlar bunlar değil.(bence)Gerçekten gündemdeki oyunlar konsa iyi bir uygulama olabilir.(Ayrıca arada fazlalıklar var.)
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...