|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
O.T |
İletim - 17/04/2004 : 21:23:34 Ben bu avatarları pek beğenmiyorum o yüzden kendi avatarlarımızı koyma imkanımız olsa güzel olur bence.Ayrıca bir konuya tıkladığımda o konuya yazılan som mesaj yerine ilk mesaj çıkıyor ve bir de ben siteye girdiğimde yeniden giriş yapmıyorum site beni direk tanıyor ve bütün konuların yanında mavi mesaj kutusu oluyor ve o yüzden hep yeniliyorum veya çıkış yapıp tekrar giriyorum.Ben 2.si soruyu KRONDOR'a sormuştum ama birde buraya yazıyım dedim belki benle aynı fikirde olanlar vardır. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
bomkonger |
İletim - 18/04/2004 : 22:44:43 Teşekkürler sorun bundanmış. Az kalsın kafayı yiyecektim. |
|KRONDOR| |
İletim - 18/04/2004 : 22:33:11 Siteden kaynaklanan bir sorun değil bu. Eğer Internet Explorer kullanıyorsan Görünüm'den Metin boyutu olarak Orta'yı seç. Muhtemelen sorun bundandır. |
bomkonger |
İletim - 18/04/2004 : 22:23:45 Benimde siteyle ilgili bir sorunum var. Artık yazıları küçük gösteriyor. Sizdede böyle oluyor mu |
|KRONDOR| |
İletim - 18/04/2004 : 17:48:44 http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2214
Keşke mesaj atmadan önce eski konuları inceleseydin... |
composer |
İletim - 18/04/2004 : 17:17:03 Konumuzla hiç alakası yok ama, şimdi yeni konu açmıyım dedim, kullanıcı adı nasıl değiştiriliyor? Denedim ama yapamadım. Ayarlar bölümünden girdim ama sadece e-posta ve diğer bilgilerin değiştirilme olanağı var. |
|
|
|