AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Özellikle yeni üyelerimize...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Leg0l4s İletim - 05/04/2004 : 15:54:59
Özellikle "yeni üyelere" başlığı altında konu açtım çünkü gördüğüm kadarıyla konumda bahsadeceğim şeyler genel olarak onlara hitab ediyor. Özellikle bazı kişilerin bu yazdıklarımı dikkate almasını istiyorum.

Burada söyleyeceklerim forum kurallarımızla ilgili. Yaklaşık son bir hafta kadar bir sürede karşıma o kadar çok kilitlenmiş konu çıktıki birşeyler söylemekten kendimi alamadım. Üşenmeden tüm konulara tekrardan tek tek inceledim ve 12 civarı kilitlenmiş konu gördüm. Önceden neredeyse 50 defa böyle tartışmalar yaşandı ama yinede bazı eski üyeler ondan da anlamamış. Yeni üyelere forum kurallarını bir kez zahmet edip okuyun dedik ama nafile. Neredeyse her kilitlenen konudan sonra forum kurallarımızı veriyoruz ama dikkate bile alınmadan aynı hata bir süre sonra yeniden yapılıyor. Bu kişilerden sadece mesaj atarken biraz daha özen göstermelerini istiyoruz. Hatta bazı kişiler yanlışlarını söyleyince bize karşı tavır bile aldılar. |KRONDOR|'un bir sözü vardı, "insanlara yaptıkları hataları göstermezsen aynı şey doğru sanarak tekrar yapabilirler".

Elimden bu kadarı geliyor, bu yazının da pek bir faydası olacağını sanmıyorum. Ama yazıyı da güzel bir linkle bitirmek istiyorum.
http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/policy.asp
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 27/05/2006 : 23:46:32
Çok dikkate almışsın, belli. 2 yıl önce açılan bir konuya cevap yazdığının farkında değil misin?
chun_li İletim - 27/05/2006 : 18:24:47
BENDE YENİ ÜYEYİM PEK FAZLA BİRŞEY BİLMİYORUM YAZDIKLARINI DİKKATE ALICAM
major İletim - 07/04/2004 : 19:24:11
Ben de yeterince uymaya çalışıyorum.Bir yalnışım olmuşsa lütfen söyleyin arkadaşlar.Leg04s bence insanların bu hatalara devam etmesi ve bu uyarıları dikkate almamasınin nedeni biraz umursamazlıktan geliyor.İice açiim yani mesela ben yasak bi şey yaptım ve uyarı aldım.Ancak öyle insanlar var ki bundan ders çıkaracaklarına özür diliiceklerine sanki bir etki - tepki kanunu gibi tepki veriyorlar. Heralde bu tür olaylar sizide üzüyor ve uğraştırıyordur.

Lütfen daha duyarlı olalım...
Rappier İletim - 05/04/2004 : 21:50:04
alıntı:
bomfunk MC s tarafından yazılan:

bende yeni bir üyeyim ve kuralları okumuştum yinede hatırlattığın için teşekkürler

Gözüm biraz önce cep telefonu ile ilgili bir konudada gereksiz mesajını gördüm. Lütfen konu hakkında cevaplayıcı bilgi vermeyeceksen mesaj atma.
bomkonger İletim - 05/04/2004 : 19:59:26
bende yeni bir üyeyim ve kuralları okumuştum yinede hatırlattığın için teşekkürler

0.03 Snitz Forums 2000