|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
thakki1 |
İletim - 21/06/2003 : 00:13:56 yenilenen forumla birlikte bazı yeni uygulamalar ve yeni özelliklerden yararlanabilme fırsatımız oldu, bunlardan biride üyelik iptalinin geçici bir süre için yapılabilmesi (üyelik kilitleme), yani kurallara uymayan üyenin üyeliğini iptal etmek yerine 2 gün 1 hafta 1 ay gibi değişik sürelerde kilitleyebiliriz, en azından üyeliği iptal edilecek olanlara ikinci bir şans vermiş oluruz, tabiki bu uygulama genel ahlak kurallarına uymayan, küfür ve hakaret içeren mesaj sahiplerine uygulanmayacak, ama uyarıldığı halde bazı kurallara uymayanlar için iyi bir fikir gibi görünüyor, sizde bu konudaki düşüncelerinizi bu konuda yazarsanız beraberce bir sonuca ulaşabiliriz, ayrıca başka bir konuda rastladığım üyeliği iptal edilenleri gösteren ve iptal nededini açıklayan bir konuda açabiliriz, bu konudaki görüşlerinizide yazabilirsiniz, bazı uygulamaları yaparken amacımız sizinde isteğiniz doğrultusunda kararlar almak, onun için fikirlerinizi mutlaka yazın
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
SPAWN |
İletim - 01/06/2004 : 21:51:45 Ya ben tepki göstermiyorum sadece merak ettim.Ben bu forma ilk üye olduğumda vardı.Sadece merak ettim |
thakki1 |
İletim - 27/04/2004 : 14:57:17 güzel bir yaklaşım olmuş smeagol, gerçekten böyle bir anlaşma yapılırsa tezat olurdu yani, adamın reklamını yap sonrada cd key ve crack dağıt, telif hakları yasasıda yeni tedbirlerle tekrar yapılandırıldı, artık kopyacılığın işi daha zor, bitmeyecektir elbette ama eskisi gibide her köşe başını tutamayacaklar sanırım |
Smeagol |
İletim - 27/04/2004 : 11:47:12 Benim tahminim, olur da ilerde oyunsitesi, oyun ithal eden bir firmayla reklam anlaşması yaparsa, bu crack mesajlarından dolayı büyük sorunlar olur. Şu anda yapılan uygulama oyunsitesi için en iyisi. |
|KRONDOR| |
İletim - 26/04/2004 : 22:47:38 Kısacası yasadışı olması nedeniyle yasaklandı. Ayrıca bu kural yeni de değil. Uzun süredir forumumuzda bu konular hakkında konuşmak yasak, şimdi neden tepki gösteriyorsunuz ki? |
SPAWN |
İletim - 26/04/2004 : 22:16:11 Ya peki bu cd*key crack falan daha önce vardı niye kaldırıldı onu anlayamadım.Bi zararı yoktu.Paramız korsana yettiği için mecbururduk şimdi arama sitelerinde beyin patlatıyoruz. |
|
|
|