AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 üyelik iptali ve üyelik kilitlemek
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 21/06/2003 :  00:13:56  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yenilenen forumla birlikte bazı yeni uygulamalar ve yeni özelliklerden yararlanabilme fırsatımız oldu, bunlardan biride üyelik iptalinin geçici bir süre için yapılabilmesi (üyelik kilitleme), yani kurallara uymayan üyenin üyeliğini iptal etmek yerine 2 gün 1 hafta 1 ay gibi değişik sürelerde kilitleyebiliriz, en azından üyeliği iptal edilecek olanlara ikinci bir şans vermiş oluruz, tabiki bu uygulama genel ahlak kurallarına uymayan, küfür ve hakaret içeren mesaj sahiplerine uygulanmayacak, ama uyarıldığı halde bazı kurallara uymayanlar için iyi bir fikir gibi görünüyor,
sizde bu konudaki düşüncelerinizi bu konuda yazarsanız beraberce bir sonuca ulaşabiliriz,
ayrıca başka bir konuda rastladığım üyeliği iptal edilenleri gösteren ve iptal nededini açıklayan bir konuda açabiliriz, bu konudaki görüşlerinizide yazabilirsiniz, bazı uygulamaları yaparken amacımız sizinde isteğiniz doğrultusunda kararlar almak, onun için fikirlerinizi mutlaka yazın

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 21/06/2003 :  00:41:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence tam yerinde bir uygulama olur derim.. Çünkü tamamen silmek yerine ona biraz zaman vererek şanş tanımak lazım.. Zira şanş ve zaman tanımak gerçekten çok büyük bir abiliklik.. Moderetör gücünü arttıracaktır...
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 21/06/2003 :  10:19:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de çok yerinde bir uygulama.Ama ceza işleri şöyle olsada olur.Örneğin:
Yanlış konuya mesaj atanlar:1 gün
Alakasız mesaj atanlar: 1 hafta gibi.
Katlanarak gitse iyi olacak ve aynı hatayı 2 kez yapan o cezanın iki veya daha çok katını alabilecek durumda olsa fena olmaz.Yada kendi aramızda mahkeme kurarız.Tabiki hakim yöneticiler olur:)Sonrada oylama falan yapılarakda olabilir.Birde zarar gören tarafın avukatı olsa fena olmaz.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 21/06/2003 :  10:22:37  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
AB ye mi uyuyoruz idam(yani üyelik iptali) kalktı mı ?
yani

...saygılarımla...

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 21/06/2003 :  12:39:11  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet bizde kopenhag kriterlerine uymaya karar verdik , üyelik iptali filan kalkmadı, sadece yeni bir uygulama yapmayı düşünüyoruz, bunun içinde fikir alışverişinde bulunmak için bu konuyu açtım,
tabiki bu konuda diğer yönetici arkadaşların fikirlerini henüz almadım, bu işin zorluklarıda var, onlarlada tam bir fikir birliği olursa, bu yeni uygulamaya geçilebilir

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 21/06/2003 :  12:52:23  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten iyi bir uygula... Böylece herkese 2. şans verilmiş oldu.

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000