AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 İsim çalıcılar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
quLeryuzz İletim - 29/12/2007 : 16:21:18
Arkadaşlar ben google ye faress yazdım ve benim ismimi çalan kişiyi gördüm,inanmassanız bakarsınız.Ben daha önce faress yazmıştım çıkmamıştı şimdi gördüm heralde bizim isimleri çalıyorlar bunu önlemek lazım.Yöneticiler ricada bulunsam bunu engellesek,sadece üye olanlar görse iyi olmazmı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
iso_demiro İletim - 01/01/2008 : 17:49:41
Bence ratatuydaki fare en akıllsı Faress
quLeryuzz İletim - 01/01/2008 : 17:20:55
Yeterki Fare Olsun İso:D
iso_demiro İletim - 01/01/2008 : 12:55:22
alıntı:
faress tarafından yazılan:

alıntı:
iso_demiro tarafından yazılan:

alıntı:
kcarakilic tarafından yazılan:

hehe bu konuda sorunsuz olan heralde tek benim faress senin ismin çok kolay kullanılabilecek bulunabilincek bir isim kendine has birşey bul derim..

yok ya fare adlı hayvanın sonuna ss eklemek için önce anlamını bulmak lazım(Ben buldum!Seni Seviyorum yani arkadaş fareyi seviyormuş

ÖSS den çalıntıdır belki:D
Ö çıkar SS kalır:D
SS fare ye eklersin:D
faress olur:D
İso büyük bir anım var bozmayalım lütfen:D

O zaman Fare Secme sınavı olur canımmmmmSanırım Tom ve Jeryy deki jeryy kazanmış resmi olduğuna göreAnını bozmaya çalışmıyorum bu arada
CrAzY_IVAN İletim - 31/12/2007 : 10:56:10
Ehehe iyiymiş :))
lazadam İletim - 31/12/2007 : 02:20:33
sene 1999 internete 56k modemlerle dial up bağlanıyoruz internet henüz yaygınlaşmamış bir yere üyelik için email lazım oldu araştırdım yahoo yu buldum , kullanıcı adı ne olsun diye düşünürken kısa olsun yazarken uğraşmayım dedim aklıma "laz" geldi yazdım tabiki kabul etmedi başkası almış o ara takıldığım bir modifiye sitesinin adı "cardanadam" dı ondan esinlenerek nickimi "lazadam" yaptım anlamsız bi kelime büyük olasılıkla daha önce bir insanın ağzından çıkmamış bir kelime bir siteye üyelik için kullanacağım bir email için aldım sonra bir iki oyunda kullandım 2002 gibi oyunsitesine girerken de lazadam ı seçmiştim o sene google da lazadam aratınca sadece buradaki mesajlarım çıkıyordu. şu an detaylı aramalara hariç 2000 civarı farklı site çıkıyor bunların %90 nının benle ilgisi yok kendimin yarattığı bir kelimeyi buradan mı gördüler çoğaldı yokSA onlarında mı tesadüfen akıllarına geldi bilemiyorum. ayrıca bir gün meraktan msn ime lazadam@hotmail.com u ekledim eleman online mış konuştuk nick güzelmiş nereden buldun dedim yıllardır net de kullanırım bana has bişi dedi:P

0.03 Snitz Forums 2000