|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 29/12/2007 : 16:21:18
|
Arkadaşlar ben google ye faress yazdım ve benim ismimi çalan kişiyi gördüm,inanmassanız bakarsınız.Ben daha önce faress yazmıştım çıkmamıştı şimdi gördüm heralde bizim isimleri çalıyorlar bunu önlemek lazım.Yöneticiler ricada bulunsam bunu engellesek,sadece üye olanlar görse iyi olmazmı? |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 29/12/2007 : 16:55:17
|
Ee ne bekliyordun yani? Üzerimize tapulu değil ya. Bunu önlemek derken? Yöneticilerin ne yapmasını bekliyorsun ki. Bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Forumlardan kullanıcı adı çalınamaz diye bir yasal düzenleme olduğunu sanmıyorum :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 29/12/2007 : 19:50:36
|
İsminin kullanım hakkını al. Bul dava aç adama :)
Neyse ki böyle birşey yapan yok olsaydı Marvella işim olurdu :) |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Berk1905
Üye

Italy
İleti 137 |
İletim - 29/12/2007 : 19:56:22
|
Eğer isimleri ve mesajları üyelere özel yaparsak ve ziyaretçilerin görmesini engellersek siteye girme oranının ve giren ziyaretçilerin azalacağı kanaatındayım
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 29/12/2007 : 20:39:26
|
faress sen şakamısın :D bütün interneti mi kapatalım internet kllanıcılarını mı ktleyelm :D önlem derken ne önlemnden bahsediosn highvoltage'nin dedigi gibi buna hicbise yapılmaz sen google'a bi kobebryant yaz bakim noluor xDxD |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 29/12/2007 : 21:40:34
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
faress sen şakamısın :D bütün interneti mi kapatalım internet kllanıcılarını mı ktleyelm :D önlem derken ne önlemnden bahsediosn highvoltage'nin dedigi gibi buna hicbise yapılmaz sen google'a bi kobebryant yaz bakim noluor xDxD
hocam senin ismini bi basketçi çalmış:D:D:P:P |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|