AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 İsim çalıcılar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 29/12/2007 :  16:21:18  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben google ye faress yazdım ve benim ismimi çalan kişiyi gördüm,inanmassanız bakarsınız.Ben daha önce faress yazmıştım çıkmamıştı şimdi gördüm heralde bizim isimleri çalıyorlar bunu önlemek lazım.Yöneticiler ricada bulunsam bunu engellesek,sadece üye olanlar görse iyi olmazmı?

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 29/12/2007 :  16:55:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ee ne bekliyordun yani? Üzerimize tapulu değil ya. Bunu önlemek derken? Yöneticilerin ne yapmasını bekliyorsun ki. Bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Forumlardan kullanıcı adı çalınamaz diye bir yasal düzenleme olduğunu sanmıyorum :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 29/12/2007 :  19:50:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İsminin kullanım hakkını al. Bul dava aç adama :)

Neyse ki böyle birşey yapan yok olsaydı Marvella işim olurdu :)

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 29/12/2007 :  19:56:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer isimleri ve mesajları üyelere özel yaparsak ve ziyaretçilerin görmesini engellersek siteye girme oranının ve giren ziyaretçilerin azalacağı kanaatındayım
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 29/12/2007 :  20:39:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
faress sen şakamısın :D bütün interneti mi kapatalım internet kllanıcılarını mı ktleyelm :D önlem derken ne önlemnden bahsediosn highvoltage'nin dedigi gibi buna hicbise yapılmaz sen google'a bi kobebryant yaz bakim noluor xDxD

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 29/12/2007 :  21:40:34  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

faress sen şakamısın :D bütün interneti mi kapatalım internet kllanıcılarını mı ktleyelm :D önlem derken ne önlemnden bahsediosn highvoltage'nin dedigi gibi buna hicbise yapılmaz sen google'a bi kobebryant yaz bakim noluor xDxD

hocam senin ismini bi basketçi çalmış:D:D:P:P
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000