|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
badboy83 |
İletim - 17/12/2007 : 14:28:31 Arkadaşlar benim bir fikrim var;
Oyun Sitesi'ndeki bölümlerde (Grand Theft Auto,Need For Speed vb..) Yılın üyelerini seçelim. Bir konu veya bir bölüm açalım ve oylamaya sunalım. Üyeler oylarını versinler ve böylece seçilmiş olur.
Eğer ilgi görürse bunu her ayın sonuna doğru gerçekleştirelim...
Ne dersiniz |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Tekno123 |
İletim - 23/12/2007 : 15:33:55 Yıl uzun olmaz mı sizce?Bence Ay olabilir... |
kobebryant |
İletim - 19/12/2007 : 11:46:18 alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
hmm olabilir ancak bu üyeler arasındaki rekabeti düşmanlıga gelecek sevyede arttırmadıgı sürece güzel olur . bence denemeye değer ama karar yöneticilerimizin
Evet kesinlikle öyle demişsin Sözlerinizin arkasında durun biraz yaw 
iyide benim bunu soylerken ki amacım oydu zaten rekabetten kastım sadece 1.'lik için yazmaya başlamalarıydı kendimi ifade edemedim sanırım k.bkmayın |
badboy83 |
İletim - 18/12/2007 : 21:06:56 alıntı: Geforce tarafından yazılan:
Hmmm... Vaktinde ben de bunun gibi bir teklif vermiştim de millet köpürmüştü.. Ama neyse yılın üyesi de biraz abartı olmaz mı?
Geforce yılbaşına az bir süre kaldığı için ben yılın üyesi dedim. Normalde tabiiki abartı olur. |
Geforce |
İletim - 18/12/2007 : 20:59:46 Hmmm... Vaktinde ben de bunun gibi bir teklif vermiştim de millet köpürmüştü.. Ama neyse yılın üyesi de biraz abartı olmaz mı? |
badboy83 |
İletim - 18/12/2007 : 18:18:15 Aslında söyledikleriniz doğru ama bu uygulama ile forumumuzda bir eğlence yaratmak bana göre kötü bir fikir değildi.. Bu yüzden konuyu açtım fakat uygulama başlatılsa bile fazla ilgi görmeyeceği anlaşılıyor... |
|
|
|