AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
freepunk İletim - 14/02/2004 : 06:36:18
neden kendi avatarlarımızı seçemiyoruz? (yoksa seçiliyor da ben mi bulamadım!)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avaris İletim - 17/02/2004 : 16:12:02
Geçmiş tecrübelerin gösterdiğine göre bazı şeyler itinayla suistimal ediliyor. Bu yüzden, Kaan böyle serbest bir uygulamaya onay verecek olsaydı ilk başladığı zamandan beri yapardı. Kendi adıma da onunla aynı fikirdeyim. Belki zamanla resim portföyünde genişleme olacaktır. Hatta sizden de gelebilecek "avatar-pack" önerileri sayesinde ama şahsen site bünyesi haricinde resim kullanma ihtimaline pek pay vermiyorum.
freepunk İletim - 17/02/2004 : 13:49:47
başka sitelerde 100x100 boyutunu kadar müstehcen olmayan tüm avatarlara izin veriliyor (hatta tüm avatarlara 1 cm'lik çerçeve koymak bile zorunlu)...aksi halde de üyelik iptali söz konusu olabiliyor...

yöneticilerin özel bir ön izleme yapmaksızın sadece forumdaki mesajları takip ederek avatarın standartlara uygun olup olmadığı değerlendirilebiliyor...

kısacası siz yöneticilere veya webmaster'a ayrıca bir külfet gelmeksizin bu avatar özgürlüğü getirilebilir...

benim gibi diğer yeni forum üyelerinin bundan hoşlanacağına eminim...

Bence bir deneyin... Kesinlikle forum daha güzel olacaktır...
Rappier İletim - 16/02/2004 : 13:07:12
alıntı:
thakki1 tarafından yazılan:

rappier benimde avatar kullanmadığımı farketmişdsindir, sebebi seninkiyle aynı fakat daha evvel insanların neler yaptığınıda hatırlayacak kadar eskilerdensin...

Avatarla eskideki olaylarla ilgili ne yapılabilirki? Benim dediğim şekilde yönetici arkadaşa kullanmak istediğin avatarı göndereceksin ve o kişide gönderdiğin avatar kurallara uygunsa profilinden yerleştirecek. Bu arada sorunun nereden kaynaklanacağını belirtirsen birbirimiz anlamamız daha kolay olur.

Bana kalırsa avatar koymak için mesaj limiti koymadığın sürece, avatarda uygunsuz resimlere izin vermediğin sürece herhangi bir sorun olmaz. Benim dediğim şekilde uygulama yapılan pekçok site var ve hiçbirinde avatar ile ilgili bir sorun olduğuna rastlamadım...

Herşeye rağmen yapılan uygulama eksik bile olsa saygı duyuyorum. Mesaj sayısı yada avatar benim için fazlaca birşey ifade etmediği için o kadar önemli olmadığına inanıyorum. Neden birşeyler yazdın derseniz sadece fikrimi belirtmek istedim...
thakki1 İletim - 15/02/2004 : 23:12:41
rappier benimde avatar kullanmadığımı farketmişdsindir, sebebi seninkiyle aynı fakat daha evvel insanların neler yaptığınıda hatırlayacak kadar eskilerdensin...
Rappier İletim - 15/02/2004 : 19:27:36
Bence herkes kendi avatarını koysa hiç sorun olmaz. Hem öyle avatar kişiye özel olur. Sorun olmaz çünkü diğer pekçok sitede yapıldığı gibi bir standart getirilebilir. Hem öyle olunca aynı avatardan 2 kişinin kullanması gibi bir olayda ortadan kalkar.

Tabiiki böylesini güzel bulanlarada lafım yok ama kendi adıma başkasının zevkiyle seçilmiş avatar'ı kullanmam...

0.03 Snitz Forums 2000