|
Yazar |
Konu  |
freepunk
Üye

Cyprus
İleti 13 |
İletim - 14/02/2004 : 06:36:18
|
neden kendi avatarlarımızı seçemiyoruz? (yoksa seçiliyor da ben mi bulamadım!) |
"Yes, they are Elves," said Legolas and they say that you breathe so loud, they could shoot you in the dark... |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 14/02/2004 : 09:03:12
|
Bu konu daha önce çok konuşuldu arkadaşım.İstersen sana bir de link vereyim. http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/search.asp Adresinden "Avatar" diye arat baya bir açıklama bulursun. |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 14/02/2004 : 15:27:30
|
Profil ekranına girerek (yukarıdaki menüden ayarları seçerek) yapabilirsin. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 14/02/2004 : 22:33:31
|
sanırım arkadaş başka bir url den yada kendi bilgisayarından avatar seçebiliyormuyuz diye sormuş, hayır sadece sitedekilerden seçebiliyorsun |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
freepunk
Üye

Cyprus
İleti 13 |
İletim - 15/02/2004 : 08:27:55
|
tüh.. kendi avatarımız olsa forum daha özgün bi hal alırdı ya...neyse, böyle de iyi... |
"Yes, they are Elves," said Legolas and they say that you breathe so loud, they could shoot you in the dark... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|