AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yıldızlar ve gereksiz mesajlar...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Leg0l4s İletim - 08/02/2004 : 13:46:14
3-4 haftaya kadar sitedeki hile ve tam çözüm bölümlerinden başka yerlere uğramazdım. 3-4 haftaya yakın forumları da takip etmeye başladım ve gördüğüm kadarıyla şu yıldız seviyesini millet gurur meselesi mi yapıyor anlayamadım ama yeni üyeler sırf yıldızlarını yükseltip yeşil olması için üye oldukları andan itibaren genellikle boş, anlamsız ve gereksiz mesajlar atıyor yada topic açıyorlar.

Benimde profilime bakarsanız forumu 1 aya yakın takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve üyelik günüm 1 haftayı geçmedi. Yıldızlarıma bakarsanız 5 yıldız ama attığım mesajların anlamsız bir içerikte olduğunu sanmıyorum. Yardım edebileceğim konular varsa onlara mesaj atıyorum. Boşuna milletin kafasını şişirmemek içinde özellikle bazı konularda iletişime geçmelerini istiyorum. Bana sorarsanız yıldız kavramını bir şekilde kaldırmayı öneriyorum. Bunun nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok (sadece yöneticiler ve seçkin üyelerin yıldızları olabilir??) ama bir şekilde buna bir çözüm bulabiliriz. Ama tabiki yıldızlar foruma renk katıyor. Burada bunları tartışarak bir yere varabileceğimiz kanaatindeyim.

Bu konular önceden de konuşuldu ama yinede pek birşeyin değişmediğini görüyorum. Görüşlerinizi lütfen yazın.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Milamber İletim - 11/02/2004 : 09:21:12
hımm geleneksel yıldız savaşlarının 2004 yılı 3, yada 4. turu başlamış hayırlı olsun !
bu konuyu eski vede yeni forumda yeterince tartışmadıkmı ? eski kullanıcılar o konulara bakıp sonunda neye varıldığını öğrenebilirler ;)
falamir İletim - 11/02/2004 : 00:16:58
Sanırsam o Falamir benim, olayı pek anımsayamadım ama yapılan yanlış anlaşılmışsa eğer, ne mutlu =)
LittleDevil İletim - 10/02/2004 : 14:16:50
Demek askerde benim bildiğim orduysa sıkı bir disiplin olması lazımdı 3 konu okudum her mesajın altında korku oyunlarıyla ilgili şeyler yazıyodu bi tek benim açtığım "Korku Oyunları" başlıklı topice cevap yazmamış yada yazmışta ben tanıyamadım bu arada o günlerde o konuyu spor oyunlarında açmıştım özür diliyecektim işi yüzüme gözüme bulaştırmışım o gün özür diledim ama olmadı bugün yine falamir'den özür diliyorum.
Dodo İletim - 10/02/2004 : 00:03:52
alıntı:
seytan73 tarafından yazılan:

Şu aykrateri faciasını bana maile ve ya burda anlatabilecek yok mu?

1) Kullandığı nickler 1000'e yakındır. Bu nedenle onu tanımak gayet güç bir uğraştır.
2) Genelde, nickleri tamlamalardan oluşur. (Örn: Aykrateri, Güneşışığı...)
3) Yine genelde, nicklerinin sonuna 01,02... gibi esrarengiz rakamlar koyarak kullanıcının dikkatini farklı yönlere çekmek ister. (Göya tanınmamaya çalışır.)
4) Thakki1'in dediği gibi "aslında insan olarak kötü biri değil ama biraz inatçıydı".
5) Korku Oyunları adında bir forumun açılmasında baş taraflardan biriydi.
Bora Poyraz İletim - 09/02/2004 : 22:31:16
Sağol |KRONDOR|.Gerçekten detaylı bilgiyi buldum. Valla hepsini meraktan ayrıntılı şekilde okudum. "Korku forumu açılmalı!!!" "Savaş oyunları forumu açılmalı" "Komedi oyunları forumu açılmalı" diye ne kadar KOMİK(KORKUNÇ) şeyler var.Aman aman bir daha açılmasın ben okurken sıkıldım bi de onları güncel konularda görürsem herhalde kafayı yerim.Aykrateri askerde demiştiniz değil mi?Daha sürmesi dileğiyle...(Aman yanlış anlaşılmasın ve hakaret sanmayın.)

Korku konularının tekrar açılmaması dileğiyle...

0.03 Snitz Forums 2000