Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
TeXaS
İletim - 30/01/2004 : 15:06:21 Düşündümde Böyle büyükbi oyun sitesinde nedenchat bölümü olmasın eminim sizde düşünmüşsünüzdür.Bu konuyla ilgili bazı fikirlerim var.Bu yüzden Site yöneticileri ile bu fikirlerimi paylaşmak istiyorum isterlerse forumda isterlerse e-mail ile mail adresim; seadenizsea@hotmail.com Bana msn messenger'danda ulaşa bilirsiniz ; seadenizsea@hotmail.com ilginiz için teşekkürler...
Sevgiler Saygılar...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
mathadore
İletim - 11/03/2004 : 21:39:57 doruk.net tekine gelmiştim. demek ki mirci açtıktan sonra, kopmuş ve bi daha da girmemişim kanala galiba yaw . otomatik kanalı aç şeklinde değiştirdim artık her açılışta otomatik giriyor.
edit: Krondor'u gördüm kanalda tek o vardı.
|KRONDOR|
İletim - 11/03/2004 : 21:31:57 Doğru kanala geldiğinden emin misin? Dün 2'ye kadar chatteydik. Daha önceki günlerde de pek farkı olmuyordu.
mathadore
İletim - 11/03/2004 : 21:17:17 Yok valla ben 2-3 gündür saat 22-02 arası giriyom kimse yok.
|KRONDOR|
İletim - 11/03/2004 : 18:07:35 Sürekli bilgisayarın başındayız. Kablonet'imiz de olduğu için bakmasak da forum açık kalıyor genelde. Arada girip F5'liyoruz o kadar
Bekleriz hocam. Hep aynı kişileri görmekten sıkıldık
thakki1
İletim - 11/03/2004 : 17:29:40 ehe avaris gene sabaha kadar bekliyordur muhtemelen, neyse bir mirc programı bulayımda yanlız bırakmayayım seni , bu arada alper ve soner, abi ne zaman girsem sitedesiniz nöbetleşemi giriyorsunuz muahhahhah