|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
torres17 |
İletim - 01/04/2007 : 21:37:53 arkadaşlar, eskisine göre yöneticiler daha az ilgi gösteriliyor bölümlere mesela knight online bölümü 5 tnae koxp dosyası açılmış yarısının uyeliği kitlenmiş konu kitli deil yada hiç bişi yapmamış ordan biri yasak dior dieri yasak deil hadi yürü devam et dior bu forumun gelecekte daha ii olmasını istiorsak daha çok özen ve ilgi göstermeliyiz
saygılar. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Generalll |
İletim - 17/05/2007 : 21:11:16 Dün akşam ne yediniz:)İyiymiş.Benim gibi dün akşam ne yediğini bile hatırlamayanlara kapak olur:).Bu arada crazy hocam o konuda bir kişi başladı o malum muhabbete diğerleride devam edince ortam kötüleşti giderek.Tekrar özr herkesten. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 17/05/2007 : 19:58:26 Zaten gerekliliği tartışılırdı konunun. Sorunu olan konu açar.
Üyelere söz geçirememek konusunda yorum yapmıyorum, çünkü oradaki mesajların çoğunu atanlar seçkin üyelerdi.
Dip: Şimdi gördüm, dün akşam ne yediniz diye bir konu da açmışsın. Serbest Bölüm'ün "serbest" kısmını fazla abartmayın, aklınıza gelen herşeyi konu olarak açabileceğiniz anlamına gelmiyor bu, iki üç kere süzgeçten geçirin mümkünse. |
donatello |
İletim - 17/05/2007 : 13:50:54 konusundan paladin |
Palad1n |
İletim - 17/05/2007 : 13:44:06 sana neresinden patladı? |
donatello |
İletim - 17/05/2007 : 13:21:26 üyelere söz geçiremiyosunuz sonuç bize patlıyo ve konumuza sadece kendım için demiyorum crazy ıvan kardeş |
|
|
|