arkadaşlar, eskisine göre yöneticiler daha az ilgi gösteriliyor bölümlere mesela knight online bölümü 5 tnae koxp dosyası açılmış yarısının uyeliği kitlenmiş konu kitli deil yada hiç bişi yapmamış ordan biri yasak dior dieri yasak deil hadi yürü devam et dior bu forumun gelecekte daha ii olmasını istiorsak daha çok özen ve ilgi göstermeliyiz
saygılar.
"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"
Bilgisayar başında 7/24 ya biri koxp linki atarsa diye beklemediğimizin farkındasınız değil mi? Aceleyle çıkmadan önce gördüğümü kilitledim ama detaylı bakamadım. Şimdi toparlıyorum.
Yöneticiler 7/24 bilgsayar başında değiller olmalarınıda beklememek lazım sonuçta onlar da insan. Bi hata yada yanlış gördüklerinde düzeltiyorlar zaten.^^
Sitede belli bir düzen oturdu...Yani herkes yasak olduğunu biliyor.Bu linki atanlarda yeni üyeler.Bundan 5 ay önce koxp konularına baya ilgi gösterilirdi.Ama gittikce azalıyor bu ilgi.Konuya yazılan iletiler ''acaba nasıl çalıştırabilirim'''den ''Yasak''a döndü.Yani yöneticiler sadece kilitleyerek önlem almadı.Hepimizn bilinç altına yerleştirildi.Bir 5 ay sonra her şey daha değişik olacaktır umarım:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
Bir 5 ay önce her şey daha değişik olacaktır umarım:)
"Bir 5 ay sonra her şey daha değişik olacaktır umarım" olması gerekiyor sanırım gerçi ifade var sonunda espiri yapmaya çalışmış olabilirsinde bilmiyorum.
Koxplu konulara; yasak, kilit, kilitlensin vs. gibi boş mesajlar atılmazsa daha güzel olur bence neyse o da 5 ay sonra düzelir inşallah.