AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Oyun Sitesi Tasarımı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
elemental İletim - 20/03/2007 : 20:44:34
Oyun sitesini çok severek giriyorum inceliyorum forumlarında takılıyorum gerektiği yerde yeni oyunları inceliyor , gerektiği yerde hilelere bakıyorum :D neyse baya uzun zamandır bu site takılıyorum ve artık bence bu sitenin tasarımının bir değişikliğe ihtiyacı var çünkü öbür sitelere girdiğimde o estetikliği görünce niye burda yok diye kendi kendime soruyorum isim vermek istemem ama m....k....com ( anlayanlar anlar ) çok güzel bir tasarıma sahip ve beni şahsen büyülüyo yani aynı basarıyı sizlerden de bekliyoruz...

İyi Çalışmalar :D
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avaris İletim - 26/03/2007 : 19:36:06
alıntı:
NoD0ubT tarafından yazılan:
"Geride kaldı"dan kastım, yenilenmemesi. Bir süre sonra, iyi ya da kötü, görünüşte değişiklik olmalı.

Bu muydu fikir ayrılığında olduğumuz konu? Bakınız ilk attığım mesajda ne demişim...

alıntı:
Avaris tarafından yazılan:
Tasarıma gelirsek. Yenilenme zamanı geliyor olabilir. Tasarımcımız, site sahibimiz (herşeyimiz :P) pek el altında değil. Uygun olduğunda ilgilenecektir mutlaka.

NoD0ubT İletim - 26/03/2007 : 15:54:16
alıntı:
Aynı fikirde buluşalım demedim zaten. "Tasarım olarak geride kaldı" lafı ne demek onu öğrenmek istiyorum.

"Geride kaldı"dan kastım, yenilenmemesi. Bir süre sonra, iyi ya da kötü, görünüşte değişiklik olmalı.
HighVoltage İletim - 26/03/2007 : 14:05:18
Mesela hepten kaldırmak gibi mi?
Avaris İletim - 26/03/2007 : 01:29:16
Ben bir şeyler yaptırabilirim ama onun sizin istediğiniz şey olduğunu pek sanmıyorum :).
ShiLMyrO İletim - 25/03/2007 : 23:51:55
Yenilik olacak yani.O_o süper yazı iple çekiyorum :)Şu avatar konusunuda bi şeyyaptırırsınız o zaman=)

0.03 Snitz Forums 2000