|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
elemental |
İletim - 20/03/2007 : 20:44:34 Oyun sitesini çok severek giriyorum inceliyorum forumlarında takılıyorum gerektiği yerde yeni oyunları inceliyor , gerektiği yerde hilelere bakıyorum :D neyse baya uzun zamandır bu site takılıyorum ve artık bence bu sitenin tasarımının bir değişikliğe ihtiyacı var çünkü öbür sitelere girdiğimde o estetikliği görünce niye burda yok diye kendi kendime soruyorum isim vermek istemem ama m....k....com ( anlayanlar anlar ) çok güzel bir tasarıma sahip ve beni şahsen büyülüyo yani aynı basarıyı sizlerden de bekliyoruz...
İyi Çalışmalar :D |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Avaris |
İletim - 26/03/2007 : 19:36:06 alıntı: NoD0ubT tarafından yazılan: "Geride kaldı"dan kastım, yenilenmemesi. Bir süre sonra, iyi ya da kötü, görünüşte değişiklik olmalı.
Bu muydu fikir ayrılığında olduğumuz konu? Bakınız ilk attığım mesajda ne demişim...
alıntı: Avaris tarafından yazılan: Tasarıma gelirsek. Yenilenme zamanı geliyor olabilir. Tasarımcımız, site sahibimiz (herşeyimiz :P) pek el altında değil. Uygun olduğunda ilgilenecektir mutlaka.
|
NoD0ubT |
İletim - 26/03/2007 : 15:54:16 alıntı: Aynı fikirde buluşalım demedim zaten. "Tasarım olarak geride kaldı" lafı ne demek onu öğrenmek istiyorum.
"Geride kaldı"dan kastım, yenilenmemesi. Bir süre sonra, iyi ya da kötü, görünüşte değişiklik olmalı. |
HighVoltage |
İletim - 26/03/2007 : 14:05:18 Mesela hepten kaldırmak gibi mi? |
Avaris |
İletim - 26/03/2007 : 01:29:16 Ben bir şeyler yaptırabilirim ama onun sizin istediğiniz şey olduğunu pek sanmıyorum :). |
ShiLMyrO |
İletim - 25/03/2007 : 23:51:55 Yenilik olacak yani.O_o süper yazı iple çekiyorum :)Şu avatar konusunuda bi şeyyaptırırsınız o zaman=) |
|
|
|