AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sitenin yenilenmemesi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BachRi İletim - 12/01/2007 : 23:08:21
Kusura bakmayın arkadaşlar,forum bölümüne çok fazla girmediğim için site ilgili haberler hakkında pek bir bilgim yok.
Uzun zamandır yeni gelen oyunlar bölümünde aynı oyunlar duruyor.Acaba sitede ile pek ilgilenilmiyor mu?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
NoD0ubT İletim - 03/02/2007 : 03:04:34
evet ya da uzun nickler bir alt satıra geçsin.

Evet, site güncel değil. Kimse aksini savunamaz. Fakat rakipleriyle kıyaslandığında forumda OS'un üzerine yok gibi.. Yardımlaşma, arkadaşlık, dostuk, bazen de aşk (aboow birinin kafa yarıldı =), major az ilgilen be :/)
Ayrıca, çoğu güncel sitede bulamayacağınız bilgileri bulabiliyorsunuz burada. Neyse uzatmayalım.. Umarım bir gün düzelir..
Tony_P@rker İletim - 03/02/2007 : 00:17:54
Siteden memnunuz,kapatırsanız basarız kampüsü ona göre

Sayfanın başına baktığımda "ençok_25_yirmibeşkarakter" in yazı yazdığı belli oluyor yani.Şu sınırı küçültseniz ? :)

|KRONDOR| İletim - 02/02/2007 : 23:04:02
Olmuyorsa diye kapatmaktan bahseden sensin; bizim böyle bir düşüncemiz yok, olamaz da. Bunca senelik bir geçmişimiz var, bir anda silecek miyiz bunu? Bu kadar ziyaretçimiz varken ve hala içimizde bir şeyler yapma arzusu varken, niye pes edelim? Siz bir kere üzülüyorsanız, biz on kere üzülüyoruz da şu an gerçekten pek yapabileceğimiz bir şey yok; ama elbet bir çıkış yolu bulunacaktır.
kabil İletim - 02/02/2007 : 08:59:17
siteyi kapatmak mı? :S :S
seni kaan abimize havale ediyorum
ençok_25_yirmibeşkarakter İletim - 02/02/2007 : 04:05:04
ama hep aynı şeyler..gerçekten istenilse elbet yapılır bir şeyler..üzülüyorum sürekli aynı şekilde görünce.

niye geliyorum derseniz kapatıp kapatmadığınızı kontrol'e geliyorum genelde :) beklentim aktif hale geçmeniz ama daha olası olan sitenin kapanması.aslında burayı ne kadar önemsediğiniz ve alıştığınızın da farkındayım ama olmuyorsa fazla zorlamaya gerek yok bence...

0.03 Snitz Forums 2000