|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Undertaker_Kane |
İletim - 03/01/2007 : 14:13:52 arkadaşlar be değerli yöneticilerr
serbest bölüm neden iletii sayısını arttırmıyor üyelerin çoğu orda bir sürü ileti atıyorlar ama ileti sayısı artmıyor nedenini öğrenmek istiyorum vede ileride arttıracak mı merak ediyorum |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
fatih52 |
İletim - 04/01/2007 : 17:51:27 alıntı: painkıller tarafından yazılan:
tam 1 haftadır uyeyım ve cok yenı oldugumu en azından ben bılıyorum ve kelımelerıme dıkkat ederek mesaj atıyorum ve bundan sonrada ıyı mesajlar atacagıma ınanıyorum sevgılı yonetıcılerıme bayramınız kulu mutlu hayırlı olmasını vesıle edıyorum yenı yılınız cok paralı gecer ve huzurlu gule gule
kelımelerıme dıkkat ederek mesaj atıyorum.
Yemin et. Valla mı? :):) İroni yaptın değil mi? :D |
ShiLMyrO |
İletim - 04/01/2007 : 17:10:52 alıntı: Undertaker_Kane tarafından yazılan:
arkadaşlar be değerli yöneticilerr
serbest bölüm neden iletii sayısını arttırmıyor üyelerin çoğu orda bir sürü ileti atıyorlar ama ileti sayısı artmıyor nedenini öğrenmek istiyorum vede ileride arttıracak mı merak ediyorum
Daha ne istiyorsun.torres17 ile bütün sayfayı kapatıyorsunuz zaten örn; -Kim söylüyor 1. videodaki şarkıyı -Cezamı? -Sanmam cezanın sesi değil o -Ben cezaya benzettim -yenilerdendir -fuat? -fuatmı duymadım bile ?
Yöneticiler lütfen dikkat edelim forum kirliliği oluyor.Sadece 1 konuda değil her konuda böyleyDİler. |
painkıller |
İletim - 04/01/2007 : 16:39:12 tam 1 haftadır uyeyım ve cok yenı oldugumu en azından ben bılıyorum ve kelımelerıme dıkkat ederek mesaj atıyorum ve bundan sonrada ıyı mesajlar atacagıma ınanıyorum sevgılı yonetıcılerıme bayramınız kulu mutlu hayırlı olmasını vesıle edıyorum yenı yılınız cok paralı gecer ve huzurlu gule gule |
Palad1n |
İletim - 04/01/2007 : 16:34:18 yaptığını beğenince ona ödül gibi bişi . Anlamıyorlar ki bir şey paylaşmanın oradaki rakam için değil paylaşmak için yapınca daha güzel olduğunu |
CRAYZZY |
İletim - 03/01/2007 : 18:50:53 Hala anlamış değilim +rep ne demek?Bazı sitelerdede rep seviyesi vsvs. Yazıyor birisi açılklarsa sevinirim. |
|
|
|