AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Koxp 1 milyon!!!1 milyon!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Baygitar İletim - 24/11/2006 : 23:41:52
Bu koxp konularının son günlerde sık sık açıldığını görüyorum.Ve bu konuyu açan üyeliklerde sadece 1 ileti atmış oluyorlar.Adam giriyor konuyu yazıyor ve çıkıyor.Bu kadar!Birde franco falan var.Bedeva premium.
Buna bir çözüm bulunamaz mı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
TheBodyGuard İletim - 16/09/2007 : 00:10:18
Hayırlı olsun hocam. :))
HighVoltage İletim - 15/09/2007 : 21:29:45
Ehh, hayırlı olsun o zaman tekrardan.
Uruk-Hai İletim - 15/09/2007 : 21:11:53
Yok artik bir sey diyemem bunlarin üstüne Kisaca " Herkese Tesekkürler "
CrAzY_IVAN İletim - 15/09/2007 : 20:34:29
Şimdi Yetkili olarak rütbenin değişmesinin 2 nedeni var. İlki forum sistemi olarak sana çeşitli butonlara erişim hakkı verebilmek için böyle bir rütbeye geçmen gerekiyor sanırım, ikincisi de sen bir konuya müdahale edip, yasak ya da vb. birşey dediğin vakit, foruma yeni olanların "sana ne kardeşim? sen kimsin?" dememesi için önlem.

Neyse bir bakayım, oluyor mu dediğin gibi.

Ekleme: Evet yıldız rengin mecbur değişiyor çünkü yetki almış oluyorsun. Ama Seçkin Üye aynen durabilir farketmez. Bir de Knight Online konusunun yanına nickin eklenmiş oldu yönetici olarak.

Hala memnun kalmazsan toptan silerim artık Knight Online'ı haberin olsun .
Uruk-Hai İletim - 15/09/2007 : 19:36:07
Benim icin sorun olmaz, cogunluk ne isterse benim icin kabuldür; fakat benim yetkili olmaktan vazgecme sebebim sanki sadece "Knight Online" forumuna ait bir üyeymisim hissine kapilmam, diger tüm forumlardan soyutlanma psikolojisi gibi bir sey. Yani serbest meslek ya da özel sirkette calisirken devlet dairesine gecmek gibi... Yöneticiler eger uygun görürse, üyelik vasfimin bu durumda kalmasi ( ya da yetkili disinda her hangi bir rütbe ) ihtimali olursa, bu isi halledebilecegime güveniyorum.

Biraz fazla istek yöneltmisim gibi oldu ama neyse :P Diger seckin üye rütbesine sahip arkadaslarimdan bu is ile ugrasabilecek varsa, her zaman destegimi alir haberleri olsun .. :).

0.03 Snitz Forums 2000