|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
atakan26 |
İletim - 08/10/2006 : 20:16:06 6-7 yıllık sitede 5-10 kişinin bulunması beni çıldırtıyor başka kötü sitelere bakıyorum 1-2 yıllık onda bile 20-30 kişi çevrimiçi buna bir aile olarak el atlım arkadaşlar...
deliricem  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 08/11/2006 : 22:25:07 Yaklaşık 1 ay kadar olmuş hani... |
wise_girl |
İletim - 08/11/2006 : 21:15:20 Yaaa off ne laftan anlamaz bişimiş bu sessiz_dj yaa off insanın morali bozuluo sen gitsene bi psikoloğaa ya sessiz_dj misin nesin aa burdada rahat yook |
Avaris |
İletim - 15/10/2006 : 20:07:20 alıntı: CnKRONDOR tarafından yazılan:
offfffffff kardeşim her önüne gelene sessiz_dj kimn o bbe saçmalamayın ip kontrol edin konuşun..
Ezik olmayan sitelerde staj yapıp, adam olduktan sonra ancak gelebilirsin bu siteye. Hadi bakalım. Kilitlendin(iz). Üçünüz(!) birden.
Sessiz_dj'i de merak ettiysen mahalleye çıkıp bağırabilirsin. Çok uzak değilsiniz. Ama kanımca en kolay aynası olan bir odada karşılaşırsınız. |
Tony_P@rker |
İletim - 15/10/2006 : 18:22:45 Eziğin biriydi takma sen kafana..Geldiği gibi gitti(!) veya hala fake nicklerle ezik dediği sitelere giriyordur..Belli mi olur değil mi?..Ezik demişsin siteye,bu siteye girip yorum yaptığana göre sen ne oluyorsun?Sadece merak ettiğim için soruyorum..Yoksa sana ezik diyerek eziklere hakarette bulunmak gibi bir terbiyesizliği asla yapmam:)) |
CnKRONDOR |
İletim - 15/10/2006 : 18:19:04 offfffffff kardeşim her önüne gelene sessiz_dj kimn o bbe saçmalamayın ip kontrol edin konuşun.. |
|
|
|