|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 21/12/2003 : 22:41:11 Çeşitli oyun sitelerinde oyunlarla ilgili birçok anketler görüyorum. Bu tip anketleri bu sitedede yapma şansımız varmı? Eğer böyle birşey varsa yapılmasından tarafım. İyilerin oynayanlar tarafından belirlenmesi daha doğru ve güzel olur diye düşünüyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Rappier |
İletim - 30/01/2004 : 20:59:43 Bu forumda diğer birkaç sitede olduğu gibi forum içi anket hazırlama şansımız yokmu?? Takıldığım birkaç yabancı sitede benzeri türde forum formatının sahip olduğu bir özellikten konu içerisinde anketler açılabiliyor. Eğer o tip şey yapma imkanımız varsa site daha renkli bir hal alabilir diye düşünüyorum. |
|KRONDOR| |
İletim - 30/01/2004 : 20:50:40 Bu kadar oyun çıkarmamın nedeni aralarındaki en güzel oyunları belirleyip yazmanızdı. Bu listeye göre de sitemizde anket düzenleyecektik ama artık zamanı geçti.
Forumda anket yapma özelliğinin açılacağını sanmıyorum. Donanım ve dosyalar bölümü için de bir süre daha bekliyeceksiniz  |
WalFreg |
İletim - 30/01/2004 : 20:21:28 krondor saol yinede ama senin listen bana göre biraz fazla çok oyu var bence birazını çıkar |
LittleDevil |
İletim - 30/01/2004 : 15:36:42 önce bir donanım ve dosyalar açılsın da sonra istediğinizi söyleyin yormayın editörleri di mi ama |
tolgaayvali |
İletim - 30/01/2004 : 14:55:24 foruma anket eklesek herkes istediği anketi soryu sorsa?? |
|
|
|