|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ceberruh |
İletim - 01/12/2003 : 15:15:13 değerli yöneticilerimiz,
benim sizlere ufak bir önerim var. isimlerimizin altında bulunan küçük resimlerden biz de size göndersek ve siz de gönderdiklerimizden uygun olup olmayanları seçip koysanız nasıl olur? (tabi bu soruyu sizi düşünerek de sordum. çünkü onlarca kişi resim göndermeye kalkarsa sizin haliniz nolur kimbilir  )
|
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 02/12/2003 : 19:40:38 Şimdilik böyle birşey düşünmüyoruz. Zaten şuanki etkin kullanıcı sayımız avatar sayımızdan daha az neredeyse. Bu yüzden bir süre mevcut olanlar ile idare edin. İleride nasıl olsa yeni avatarlar eklenir. |
Bora Poyraz |
İletim - 02/12/2003 : 19:27:36 fikir güzel(aynı kendi avatarlarımızı koyma isteği gibi) ama sitenin üye sayısı fazla bu bir kişiden daha fazla adam gerektirebilir ayrıca kaan abi son değişikliklerden sonra uzun süre yenilik beklemeyin demişti
http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1101&SearchTerms=yenilik |
mathadore |
İletim - 02/12/2003 : 02:41:47 Güzel olur hakkaten. Bu iş için bir moderator bulunabilir mesela. |
|
|
|