AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yardım:site hatası

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
er_ac İletim - 29/11/2003 : 12:56:50
arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum konuyu bilmiyorum ama benim ara sıra bu siteyi açınca karşıma site açılamıyor diye bir hata veriyor.(direkt /forum şeklinde girince veriyor bu hatayı) yani sayfa hiç açılamıyor.ama oyunsitesi.gen.tr diye girince açılıyor ama bu seferde sadece üstteki reklam menüler v.b. çıkıyor alttaki yazılar falan yok gene.bu sefer orada bir hata metni duruyor. sitenin güncellenme gibi bir olayı varmı varsa acaba site güncellenirkenmi oluyor bu hata bilmiyorum. lütfen yardım edin. yanlış yere yazdıysam özür diliyorum.doğru bölümü söylerseniz bundan sonra bunun gibi hata mesajlarımı oraya yazarım. teşekkürler...
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Bora Poyraz İletim - 29/11/2003 : 20:19:36
bende de bu konuyla ilgili bir problem yok hatta ben forumdan çıkarken çıkış tuşunu pek kullanmadığım için bir dahaki girişimde direk adres bölümünden http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/active.asp e giriyorum ve rahatça yeni yazılan konulara bakabiliyorum
HASSOOO İletim - 29/11/2003 : 18:14:45
Ben bir problem yaşamıyorum. Yavaşlıyor gibi de görünmüyor?
|KRONDOR| İletim - 29/11/2003 : 13:27:11
Biz böyle bir sorunla karşılaşmadık. Ancak bu aralar nedenini bilmediğimiz bir şekilde site yavaşlamaya başladı. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.

Konuyu da doğru yere açtın, merak etme.

0.01 Snitz Forums 2000