AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Server problemi ?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Milamber İletim - 30/10/2003 : 22:25:11
siteye uzun süredir ya girmiyor yada giremiyordum geçenlerde server ın bakım çalışmasında olduğunu bildiren yazıyı okudum şuan ki son durum nedir sunucular tamamiyle düzeldimi yoksa tekrar aynı problemlerle karşılaşılabilirmi ?
inşallah sunuculardaki problemler giderilmiştir çünki şuan bu forumu ne kadar özlediğimi farkettim foruma girmek artık benim ihtiyaçlarımdan biri durumunda
eğer sorun giderilemediyse kullanıcıların yapabileceği bir şey varsa lütfen belirtin ben şahsım adına size belki destek olur diye bannerlarınıza tıklıyorum diğer arkadaşlarında eğer bir faydası olacaksa tıklamalarını öneriyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avaris İletim - 06/11/2003 : 18:22:50
alıntı:
lazadam tarafından yazılan:
(hatta ufak bir yere ''oyunsitesini ana sayfa olarak düzenle'' tuşu yapılsa nasıl olur)

Alttaki reklamın hemen altında solunda OyunSitesi yazan gri bir bar göreceksiniz. Onun en sağında çeşitli ikonlar var. Üzerlerinde bir süre beklerseniz açıklamalarını görebilirsiniz. Sağdan üçüncü istenen şeyi yapıyor...
lazadam İletim - 06/11/2003 : 18:13:36
Gittiğniz İnternet cafelerde, okullarda bilgisayar laboratuarlarında , evinizde vs, vs bütün bilgisayarlarda GİRİŞ SAYFANIZ;
www.oyunsitesi.gen.tr
olsun.

Sitemiz için 1-2 dakikamızı ayıralım.

(hatta ufak bir yere ''oyunsitesini ana sayfa olarak düzenle'' tuşu yapılsa nasıl olur)
tolgaayvali İletim - 02/11/2003 : 12:01:51
geçmiş olsun
hayırlı olsun
shadowwalker İletim - 01/11/2003 : 20:11:41
iyi diyonda bilge az zılgıt yemedim oyunsitesi yüzünden hane :P "abi falanca oyunun hilesini arıyom" "bak www.oyunsitesi.com a gir orada kesin vardır" devrisi gün olur ve arkadaş başlar bağırmaya "abi senin site açılmıyo!" "açılır açılır sen biraz dene"... aradan iki gün daha geçer "abi senin bu site açılmıyo kafanı kıracam yokmu oğlum başka yer?" "eheh var bak bide ***** dene" varan biiir... sonra oyun açıklaması adam akıllı forum isteyen eden vs. yolluyoz ama yüzüm çok kızardı valla artık bişey diyemiyom millete :P biraz bekliyem bir hata olmayacağına kanaat getirem ondan sonra yeniden başlarız artık
metallic_white İletim - 31/10/2003 : 23:22:38
Zaten benim internete girince hemen girdiğim birkaç siteden biri oyunsitesi...Ben zaten her yerde reklamını yapıyorum.Bakkallarda,Marketlerde,Heryerlerde!!!

0.03 Snitz Forums 2000