AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forumların seviyesi gıttıkce dusuyor:(

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
SadoStyle İletim - 27/05/2006 : 00:56:38
1-2 haftadır forumların hangı bolumu olursa olsun konusmalardakı sevıyesizligın kufrun haddı hesabı kalmadıgını dusnuyorum buda benı acıkcası rahatsız etmeye basladı mumkunse kıtlenen topicklerı dırek topick olarak sılmenız mumkunmu_?
Saygılarımla!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rappier İletim - 29/05/2006 : 01:16:00
Burada yapılmayan tek şey iğneyi başkasına batırmak ama ÇUVALDIZI KENDİNE BATIRMAMAKTAN kaynaklanıyor. Yani başkasına laf söylemeye gelince herkes kahramanvari hareket ediyor ama konu kendisi olduğu zaman laf söyletmiyor.

Eğerki insanlar yazdıklarını iletiyi göndermeden önce bir defa daha okusalar eminimki buradaki mesajların yarısından fazlası atılmadan önce iptal edilir yada değiştirilerek daha düzgün bir üslub ve tarzda yazılır.

Sizleri bilmiyorum ama ben her mesaj yazışımdan sonra yazdığım mesajı en az bir kere bazende 2 kere okurum.
Hoş buradaki kişilerin yarıdan çoğunun yazdıkları 2 satırı geçmiyor ve böyle bir durumdada okumaya gerek kalmıyor ama hadi neyse (:

Konuyu dağıtmadan diyeceğim şudurki yazdıklarınızı bir kere okuyun sonrasında birisini hedef alıyorsanız o insanın yerinde olsam ne düşünürüm diyede düşünün lütfen.

İşte bunu yaparsanız burası daha düzgün ve herkesin gıpta ile baktığı bir yer olur.
ShiLMyrO İletim - 28/05/2006 : 23:06:58
www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134
Küfürlü mesajların içeriği silinmiştir.O yüzden neden böyle, şöyle diye sorma:)
hagi08 İletim - 28/05/2006 : 22:59:06
o konu nerdeki?
HighVoltage İletim - 28/05/2006 : 17:14:22
"yunuslacin nerdesin oğlumsen" adlı konuyu baştan sona oku.O zaman bir fikir edinebilirsin.Eskisi kadar orjinal değil ama :) sen yinede oku.
hagi08 İletim - 28/05/2006 : 13:57:33
bişi sorcam ama çok gereksiz olduğunu biliyorum yeri ve zamanı değil ama hasoooo niye üyeliği kilitlendi inşallah kızmazlar bana?? :)

0.03 Snitz Forums 2000