AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 geri döneyim dedim.,.,?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 24/02/2006 : 23:13:43
Geçenlerde elime HASSOOO adlı arkadaştan bi mail geçti. Eski üyelere hatır sorayım filan diye. Sırf bu mail üzerine tekrar gireyim dedim oyunsitesi'ne fakat bu site artık eskisi gibi değil onu fark ettim. Ben bu siteye ilk geldiğimde, özellikle forum, çok daha güzeldi. Açılan mesajlar filan. Ne oldu siteye neden artık böyle? Sitede gezerken cevap yazacak konu bile bulamadım. Acaba mesaj atılacak düzgün oyun mu kalmadı? Yoksa bu aylarda site böyle mi? Yoksa oyunsitesi artık eski oyunsitesi değil mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 01/03/2006 : 22:30:44
Tekrar üye olsunlar, fark etmez. Gerekirse tekrar kilitleriz. Üye kilitlemek, üye olmaktan daha kolay nasılsa :)

Oyunlara özel bölümünün aşırıya kaçtığını düşünmüyorum. Eklenen bölümler seri halinde çıkmış ve devamlarının çıkması muhtemel oyunlara ait. Bugün mesaj gelmezse yarın muhakkak gelecek yani. Ayrıca sayıca da azlar zaten.
scorpionfa İletim - 01/03/2006 : 22:15:40
O halde "Eski(meyen) Oyunlar" bölümü açalım. (Allah'ım üyeleri bile aştım. Ben de bölüm istiyom. Okuya okuya alışkanlık yapmış olmalı.)
HASSOOO İletim - 01/03/2006 : 13:54:33
alıntı:
shadowwalker tarafından yazılan:

biraz geç olsada bende bir hoşgeldin diyeyim omersinan :) hakikaten seni görmeyeli oldukça uzun zaman oldu. site adı değişmeden önce dahi (game parrotmuydu önceki ad yav?) bir süre sonra üyelerden forumun eski tadı kalmadımı ne? gibisinden tepkiler görmek mümkündü. oldukça uzun zaman önce ğye veritabanı silinip tekrar üye olmamız gerektiğinde o kadar uzun süre cevap vermemi gerektirecek konu görmedimki sanırım altı ay kadar tekrar siteye üye olmadım (ama konuları takip etmeye devam ettim). benim sülale öğretmendir ve hepsi bir araya geldiklerinde anlaştıkları tek bir nokta var diyebilirim: "her yeni sene gelen öğrenci eski senedekinden daha kötü". forumdada aynı durumu yaşıyoruz ama sanırım öğretmen ailemin durumunda olduğu gibi buda eskiye özlemden kaynaklanan birşey. ben hala baldur's gate açıp oynuyorum en tad alarak oynadığım rpgdir kendisi. mesela nispeten yeni çıkan vampire:bloodlines harbiden iyi bir oyun olmasına rağmen üç-beş defa bitirdikten sonra eski tadını kaçırdı gözümde; ama balduru yirmi defadan fazla bitirdim (aslında kaç defa bitirdim bilmiyorum unuttum artık sayısını :)). forumdada falanca konu hakkında konuşmalarımızı yada filanca kişiyle sohbetlerimizi kafamızın bir köşesine yazıyoruz benzer konuşmalar tekrar olsa bile ilk anılarımız onlar olduğundan eskiyi yadetmekten başka birşey yapamıyoruz diyebilirim :) son olarak birşey söylemek istiyorum oyuna özel kısımların olması bence forumun içini biraz boşalttı. ilk kurulurken karşı çıkmıştım uygulamaya halende karşıyım; aktif kullanıcı sayısı bu şekilde bir uygulamayı kaldırmıyor. (sallıyorum) diablo forum başlığı vampire:bloodlines başlığı ayrı yerlerde olacağına rpg konu başlığı altında tartışılsa daha çok okuma ve cevap alacağı kanısındayım. (çünkü bazı durumlarda o oyunu oynamamış üyelerin fikirlerininde olması mümkün ayrıca bir ana grupta olması halinde o konuda... neyse daha önce bunları söylemiştim zaten sonuçta oyunlara özel bölümler açıldı) vesselam geçelim bunları tekrardan hoşgeldin omersinan :)



Kelimesi kelimesine katılıyorum (hoşgeldin omersinan dahil :) )

Hocam işte bu yüzden eskilere ihtiyaç var, forum toparlansın diye, tüm yükü Krondor'a ve Avaris'e yıkmakla olmuyor, onlar da insan :P

Velhasıl biz 3-4 yıl önce forum ne güzeldi derken farkettim ki yeni arkadaşlar da 5-6 ay önce forum ne güzeldi diyorlar ki o zamanlar da biz "eskiden forum daha güzeldi" diyorduk. Büyük ihtimalle bugün foruma üye olan biri de seneye aynı şeyleri söyleyecek. Sorun shadowwalker hocamın da dediği gibi maziye özlem sanırım.

Oyunlara özel bölümlerin aşırıya kaçtığına da katılıyorum kesinlikle. Belki Knight Online gibi Internet üzerinden oynanan, klanların cirit attığı oyunlar hoş kaçabilirdi sadece.

Eski oyunlara gelince, halen Oni, Final Fantasy VIII, Red Alert (RA95), Cutthroats, Age of Wonders 2 ve -o kadar eski olmasa da- Kohan II oynayan biri olarak eskinin her zaman daha iyi olduğunu reddedemeyeceğim :) [özellikle neden Oni-2 ve FFVIII-2 çıkarmazlar çok sövmüşümdür üreticilere)
aybüke İletim - 01/03/2006 : 03:37:31
siz istediğiniz kadar üyelikleri iptal etseniz de onlar bilgileri değiştirip tekrar gelicekler,sonra siz yeniden sileceksiniz.kısır döngü anlayacağınız..bence bunun önüne geçilemez,hele bu insanlar yeteri kadar cıvıksa yandınız gitti demektir.yapabilirler,potansiyelleri var,atılmalarından belli n'oldukları..
|KRONDOR| İletim - 01/03/2006 : 02:44:07
Bunu neye göre belirleyeceğiz peki? Adam, ben Bill Gates'im dese bile aksini ispatlayamayız :) Yine söylediklerine inanmamız gerekecek yani. Sınav gibi bir uygulama zaten imkansız. Tek yapabileceğimiz şey, sorunlu kişilerin üyeliklerini iptal etmek. Bu da zor bir uygulama değil bizim açımızdan :)

0.03 Snitz Forums 2000