AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 30/08/2003 : 11:57:00
Yöneticiler belki kızacaktır ama avatarlar hakkında getirmek istediğim birkaç eleştiri ve öneri var. Öncelikle sitede kullanılan avatarlar kişiye özel olmalı. Aynı avatarı farklı kişilerin kullanması bence yanlış. Bunun içinse bir avatar standartı konularak kişilerin kendi avatarlarını kullanmasına izin verilmeli.
Buradaki avatarların boyutları bellidir. Bu standartlarda siteyi yavaşlatmayacak şekilde herkesin istediği avatarı kullanmasına izin verilmeli.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rappier İletim - 31/08/2003 : 18:04:41
Siteye yeni üyeler katılsada aktif üye sayısı sürekli 100-150 civarında dolaşıyor. Ayrıca özel avatar için bir süre sınırlamasıda konulabilir. Mesaj sınırlaması konması sakıncalı olur. Süresini dolduran istediği avatarını ekleme hakkınada ulaşır. Bence bu tip bir olay sorun çıkartmadan işi çözmenin en doğru yolu.
Bora Poyraz İletim - 31/08/2003 : 17:39:34
evet benimde bu hoşuma gitmişti hasooo abi ama sende olduğunu görseydim keşke başka bir alternatif bulmaya çalışırdım mesajlarında farkettim avatarlarımızın aynı olduğunu gerçekten kendi avatarımız olsa daha iyi olur
Generalll İletim - 31/08/2003 : 15:19:05
Evet ama bu siteye hemen hergün üye eklaniyor bu iş site büyüdüğü zaman çok fazla yavaşlamaya neden olabilir bu yüzden ben desteklemiyorum ama sayılarının biraz daha fazla olmasında yarar var.
HASSOOO İletim - 30/08/2003 : 14:11:37
Bende katılıyorum. Mesela Poyraz ile aynı avatarı kullanıyorum ve şu anda değiştirdiğim zaman uygun bir şey yok...
Milamber İletim - 30/08/2003 : 12:03:51
valla 2800 bilmem kaç üyeli sitede yavaşlama olmayacaksa(olur mu olmaz mı bilmiyorum) ben katılıyorum fikrine bencede aynı avatardan iki kişide olmamalı ve daha çok alternatif olmalı

0.03 Snitz Forums 2000