|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
mj |
İletim - 18/01/2006 : 21:22:04 ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA. Kafama takılan ve siteyi gezen birçok arkadaşımın ortak görüşü olan bu konuyu burada masaya yatırayımdedim. Acaba sitenin içeriği kullanıcıları ve Aktif üyeleri ne derece tatmin ediyor merak ediyorum. Site içeriğinin ibrazdaha büyütülmesi gerekmez mi?,acaba. Sizce site içerisinde eksik olan neler var. Bence yeni teknolojilerden yeterince söz edilmiyor.Daha çok oyun oynanıp bu oyunların performansları hangi sistemlerde daha iyi performans sunuyorlar. kullanıcı hangi oyun için hangi donanıma (minumum olarak ve maksimum olarak) sahip olmalı. bunlara da değinilse fena olmaz diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.. iyi çalışmalar.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
mj |
İletim - 30/01/2006 : 00:10:41 bu yorum gerçekten değerli..benim için en azından |
007 JAMES BOND |
İletim - 28/01/2006 : 18:23:23 Ben mj'ye her sözüne katılıyorum.Tabi öbür arkadaşlarımın sözlerine de saygı duyarım.Ama birkaç sorun olduğunu düşünüyorum.Kendimce:)
Çözümlern daha çok olması,hilelerde neredeyse sırf önemli,bilinmiş,ünlü oyunların konulması,(bu düşüncem herkese uygun gelebilir mi bilmiyorum ama özellikle yöneticilere uygun gelir mi ltfen kızmayın:( yöneticilerin bazen yanlış yaptığımız zaman bizim yanlışlarımızı düzeltirken biraz daha kibar olmaları.
Arkadaşlar,bence bunlar.
KENDİNİZE İYİ BAKIN!! :)
İYİ ÇALIŞMALAR!! :) |
mj |
İletim - 28/01/2006 : 12:49:46 Yorumun için teşekkürler. OS gerçekten iyi bir site. kullanıcılarını gerçekten tamni ediyor.ama ah şuda olsaydı bunu niye bulamıyorum gibi sorunlarada cevap vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Site yönticilerinin de yoğun temposu vardır elbette, bizim gibi.İnşallah dediğin gibi bu çare bulunur. ve OS ülkenin en iyisi olmaya devam eder.
iyi çalışmalar. |
HASSOOO |
İletim - 27/01/2006 : 23:27:52 Henüz bir yönetici cevap vermemiş, o yüzden mj burada şu ana kadar (ben dahil) yazılanlar kişisel görüşler, OS'u bağlamıyor.
Forumun mevcut halinden çıkıp daha da büyümesine Kaan abinin sıcak bakmadığını biliyorum. Dolayısı ile değişiklik olacaksa sitenin ana bölümlerinde olur. Yer sorunundan dolayı dosyalar bölümü kanaatimce uzun bir süre daha kapalı kalacaktır. Hilelerde Türkiye'nin en iyilerinden biriyiz. İncelemeler ve diğer bölümlerde OyunSitesi Türkiye'deki bir çok siteden daha geniş bir arşive sahip ama güncelleme sorunu var mı, evet var. Bunun nedeni de hem teknik sorunlar hem de yetkili arkadaşlarımızın gerçek hayattaki yoğun tempoları. Bu da nasıl çözülür, elbet bir yolunu bulacaklardır :) |
mj |
İletim - 27/01/2006 : 17:36:47 olur.. |
|
|
|