AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 SİTE İÇERİĞİ KULLANICILARI TATMİN EDİYOR MU????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2006 :  21:22:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA.
Kafama takılan ve siteyi gezen birçok arkadaşımın ortak görüşü olan bu konuyu burada masaya yatırayımdedim.
Acaba sitenin içeriği kullanıcıları ve Aktif üyeleri ne derece tatmin ediyor merak ediyorum. Site içeriğinin ibrazdaha büyütülmesi gerekmez mi?,acaba.
Sizce site içerisinde eksik olan neler var. Bence yeni teknolojilerden yeterince söz edilmiyor.Daha çok oyun oynanıp bu oyunların performansları hangi sistemlerde daha iyi performans sunuyorlar. kullanıcı hangi oyun için hangi donanıma (minumum olarak ve maksimum olarak) sahip olmalı. bunlara da değinilse fena olmaz diye düşünüyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum..
iyi çalışmalar.

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 19/01/2006 :  16:03:15  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Offf, hemde nasıL. Site içerisinde aktif üyeyken 4 köşe oluyorum! Bence gerek yok OS burası, lunapark değil.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/01/2006 :  16:32:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yani site içerisinde hiç mi eksik yok ya.
tamam eeksik yok diyelim,ama bazı konular çok iç içe.karma karışık hal alıyor bazen...birde site dizaynını beyenmedim bir grafiker olarak.yani.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 19/01/2006 :  17:36:07  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben gayet memnunum bir kaç önerim vardı ama yinede güzel konuların karmaşık olması birazda forum kurallarını okumamaktır bence.Yani yöneticilerimizinde zaman zaman söylediği gibi zihniyet değişmeli.
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/01/2006 :  18:03:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi benim dediğimin forum kurallarıyla ne alakası olduğunu anlamadım doğrusu.enimkisi sadece bir öneriydi. site açısından iyi olur diye düşündüm.sadece yorumunu yaparsan sevinirim.başka bişey istemedik.foruym kurallarını senin de okuduğunu sanmıyorum zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/01/2006 :  18:33:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim bu site hakkındaki görüşüm;
Kullanımı çok kolay bir site aradığın şeyi rahatça bulabiliyorsun,içeriği güzel şu ana kadar oyun hakkında arayıpta bulamadığım bir şey olmadı,forumun dahada büyütmeyin çok yeterli bir forum büyütünce işin zevki kaçıyor,sitede gereksiz başlıklara ve mesajlara izin verilmiyor çok güzel,forum çok düzenli ve yöneticiler işini mükemmel yapıyor özellikle |KRONDOR| diğer forumlarlada kıyaslarsam gördüğüm en iyi yönetici tebrik ediyorum...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000