|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
izeto |
İletim - 09/01/2006 : 11:59:49 Yöneticiler;size söylüyorum.Lütfen forumlarda düzgün TÜRKÇE'yle yazma zorunluluğu getirilsin.Bazen hiç bir şey anlaşılmıyor.Mesela "FİFA 06 TÜRKÇE SPİKER" adlı konumda alıntı: djocnytarafından yazılan : Neden inanmayalımki?İnanmayan yemin edincede inanmaz.:)
lafından hiç bi şey anlamadım ama "Neden inanmayalımki?İnanmayan,yemin edilince de inanmaz.:)"yazsaydı anlardım. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 11/01/2006 : 02:52:24 Orası sana kalmış; ama pek hoş gözükmez sanırım. |
izeto |
İletim - 10/01/2006 : 21:07:41 Kısaltırım da yan yana yazamaz mıyım? |
|KRONDOR| |
İletim - 10/01/2006 : 01:51:03 İmzan çok uzun, kısaltırsan sevinirim. |
izeto |
İletim - 09/01/2006 : 21:51:15 alıntı: djocny tarafından yazılan: Ben forumlarda Türkçe'yi iyi kullanmaya çalışıyorum.Oradaki hızlı yazmaktan dolay olan birşey sen anlamışsın fark etseydim düzeltirdim önce bana söyleseydin bilip bilmeden konu açmana gerek kalmazdı!!!
Ben bilip bilmeden konu açmadım ve seni şikayet etmedim.Sadece örnek gösterdim.Kendi üstüne alınma.
Bu yazdığım herkese:
Lütfen imzamdaki şiiri okuyunuz. |
izeto |
İletim - 09/01/2006 : 21:29:49 alıntı: HighVoltage tarafından yazılan: sonuçta neyi kastettiğini anlamışsın.hem herkes hata yapabilir.hızlı yazmaktan dolayı oluşan bir hata da olabilir bu.bazen bende yazarken kelimelerin bazı harfleri eksik olabiliyor ya da aynı kelimeyi iki kere yazabiliyorum.kontrol ederkende gözümden kaçabiliyor.olabilir böyle şeyler.hem buna nasıl bir zorunluluk getirilebilir ki?kişinin kendinin farkına varması ve düzeltmesi gereken bir durum bu.biz en fazla uyarabiliriz.hem birini yöneticiye şikayet etmek nasıl bir tutumdur?anlayamadım.eğer çok rahatsız olduysan o kişinin kendisine söylemen daha doğru ve yapıcı olur.
Anlayıp anlamam önemli değil bu konuda.Yeterki güzel TÜRKÇE'mizi geliştirelim,koruyalım.TÜRKÇE kurallarına uymamakla TÜRKÇE'mizin değerini düşürüyoruz. |
|
|
|