AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

izeto
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/01/2006 :  11:59:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticiler;size söylüyorum.Lütfen forumlarda düzgün TÜRKÇE'yle yazma zorunluluğu getirilsin.Bazen hiç bir şey anlaşılmıyor.Mesela "FİFA 06 TÜRKÇE SPİKER" adlı konumda
alıntı:
djocnytarafından yazılan :
Neden inanmayalımki?İnanmayan yemin edincede inanmaz.:)

lafından hiç bi şey anlamadım ama "Neden inanmayalımki?İnanmayan,yemin edilince de inanmaz.:)"yazsaydı anlardım.

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 09/01/2006 :  14:40:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence forumda son derece anlaşılabilir bi türkçeyle yazılıyor.Hem biz türkçe dersinde değiliz.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/01/2006 :  14:56:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sonuçta neyi kastettiğini anlamışsın.hem herkes hata yapabilir.hızlı yazmaktan dolayı oluşan bir hata da olabilir bu.bazen bende yazarken kelimelerin bazı harfleri eksik olabiliyor ya da aynı kelimeyi iki kere yazabiliyorum.kontrol ederkende gözümden kaçabiliyor.olabilir böyle şeyler.hem buna nasıl bir zorunluluk getirilebilir ki?kişinin kendinin farkına varması ve düzeltmesi gereken bir durum bu.biz en fazla uyarabiliriz.hem birini yöneticiye şikayet etmek nasıl bir tutumdur?anlayamadım.eğer çok rahatsız olduysan o kişinin kendisine söylemen daha doğru ve yapıcı olur.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 09/01/2006 :  15:56:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece örnek vermiş, birini şikayet etme durumu yok burada.

Böyle bir zorunluk getirebilsek keşke. Tam olarak yazım kurallarını bilmeyenlere de elimizden geldiğince yardım etmeye de hazırız; ancak böyle bir şey imkansız tabii. Bana göre bir Türk olarak, Türkçe'yi en iyi şekilde kullanmaya çalışmalıyız. Hatta bunun için illa Türk olmaya da gerek yok. Türkiye'nin resmi dili Türkçe sonuçta; birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz için de dilimize özen göstermeliyiz. Bunun için Türkçe dersinde olmaya gerek yok. Ancak biz bile o kadar özen gösterdiğimiz halde hatalar yapabiliyorsak, size böyle bir zorunluluk getiremeyiz. Mesajları çözmek çok zorlarsa "dekoder"ınızı zorlarsınız biraz :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

god_father
Üye

İleti 38

İletim - 09/01/2006 :  18:27:02  Bilgileri Göster  god_father'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede böyle bi zorunluluk saçma olur.

imza mimza yoq
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 09/01/2006 :  18:30:49  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben forumlarda Türkçe'yi iyi kullanmaya çalışıyorum.Oradaki hızlı yazmaktan dolay olan birşey sen anlamışsın fark etseydim düzeltirdim önce bana söyleseydin bilip bilmeden konu açmana gerek kalmazdı!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000