|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
BaRNeY |
İletim - 24/12/2005 : 19:13:42 Ya hani ''... olarak giriş yaptınız'' yazan bir yer var üstünde de üyelikle ilgili ''Kayıt, Üyeler, Ara ,SSS, Ayarlar'' gibi bölümler bulunuyor.İşte ben oralara tıklayamıyorum.Hani ok ele dönüşüyor ya oralarda dönüşmüyor.Bir de Hileler, Klasikler gibi bölümlere de aynı şekilde giremiyorum.Niye? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
izeto |
İletim - 12/01/2006 : 18:29:58 Bende Firefox kullanıyorum.Öyle bir şey yok. |
BaRNeY |
İletim - 04/01/2006 : 20:37:26 Sorun çözüldü sonunda...Bilgisayara msn yüklemek istedim.Bilgisayar Win98 olduğu için İE'nin bir üst sürümünü istedi.Ben de onu yükleyince sorun kalktı.Reklam gene aşağıya açılıyor ama ben paşa paşa istediğim yere giriyorum |
FaTaL_ErRoR |
İletim - 01/01/2006 : 18:49:52 reklam aşağıya doğru açılsa bile bende sorun yaratmıyor. bazen siteye girdiğimde forumlar çok geç açılıyor bikaç gündür böyleydi bu gün düzelmiş neyseki.. |
BaRNeY |
İletim - 01/01/2006 : 17:15:32 alıntı: metallic_white tarafından yazılan:
Bana bir kere olmuştu bu durum. Yukarıdaki flash reklam eğer aşağıya doğru açılan türdense; o dediğin bölümlere tıklanamıyor malesef...
Evet sorun ondan kaynaklanıyor yeni çözdüm.Şu yazılara çift tıkliyim n'olcak acaba dedim tıklayınca(hani bir kelimeye çift tıklayınca etrafını mavi bişiy kaplıyor ya)aşağı doğru açılan reklamla beraber o yazıların olduğu alan mavileşti.Ama hala sorunu gideremedim... |
|KRONDOR| |
İletim - 26/12/2005 : 01:38:55 Firefox ve Internet Explorer kullananlarda hata çıkmıyor. Ben Maxthon kullanıyorum; bende de hata çıkmıyor. Durum öyle gösteriyor ki, sorun browserlardan veya sitemizden kaynaklanmıyor (Çok zekiyimdir ). |
|
|
|