|
Yazar |
Konu  |
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 24/12/2005 : 19:13:42
|
Ya hani ''... olarak giriş yaptınız'' yazan bir yer var üstünde de üyelikle ilgili ''Kayıt, Üyeler, Ara ,SSS, Ayarlar'' gibi bölümler bulunuyor.İşte ben oralara tıklayamıyorum.Hani ok ele dönüşüyor ya oralarda dönüşmüyor.Bir de Hileler, Klasikler gibi bölümlere de aynı şekilde giremiyorum.Niye? |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
|
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 24/12/2005 : 19:35:08
|
Firefox kullanıyorsan öyle oluyor malesef. |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
 |
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 24/12/2005 : 19:53:50
|
Hayır Firefox kullanmıyorum.(aslında ne olduğunu da bilmiyorum ama bilgisayarımda öyle birşey yüklü değil) |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 24/12/2005 : 20:05:51
|
Hmm.. İnternet Explorer'da olmaması gerek bu hatanın. Dolayısıyla bilemiyorum. |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 24/12/2005 : 20:07:39
|
firefox "explorer" gibi internet sayfalarını gösteren bir programdır. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/12/2005 : 21:44:32
|
Bu sorunun tarayıcı ile alakası olduğunu sanmıyorum. Ben hem firefox u hemde i.explorer'ı kullanıyorum ikisinde de böyle bir sorunla karşılaşmadım. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|