|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Synx |
İletim - 20/08/2003 : 18:28:06 evet forum hiç aktif değil yaz günü rehaveti mi düştü üzerinize ne.... biraz daha aktif olalım bence o zaman daha çok soru sorulup yanıtlanabilir(bence tabii siz istiyorsanız pasif kalabilirsiniz :) ) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Synx |
İletim - 25/08/2003 : 18:56:58 dün akşam da girilmiyordu saat 10 - 11 civarı ama arkadaşlar tatilden dönmeye başlamış bayağı güzel oldu her girdiğimde yeni yazılmış bir konu bulabiliyorum artık ee bi de okullar açılacak ya 2 hafta sonra yavaş yavaş dönüyorlar tatilden herkes...
lafımı geri aldım yani... |
thakki1 |
İletim - 25/08/2003 : 18:35:33 bu arada bende kablonet 2 gündür kesik, sahrayıcedid tarafındaki 1-2 arkadaştada kesikmiş, sitenin hitide dün 300 görünüyor böyle bir problemden dolayı insanlar giremiyor olabilirler |
ckose |
İletim - 22/08/2003 : 20:25:53 Bence önemli olan çok aktif olması değil,şu anki aktifliğin güzel olması.Gereksiz konularla dolu bir forum yerine az aktif bir forumu tercih ederim.
Bir de yönetici sertliği ve aktifliğin bazen kötü olabileceği üzerine bir örnek vereyim.İsmi lazım değil,eski bir dergi sitesinin yeni açılan forumu bayağı aktif.Ancak öyle yöneticiler var ki,kullanıcılara olan sertliklerinin haddi hesabı yok."Uyuz oluyorum" başlıklı ,içinde uyuz olduklarını sayan ve kilitlenmeyen konular,kullanıcıya herif vs. gibi sözleri "azıcık saygılı olayım ya" demeden kullanan yöneticiler...Canım forumum diyorum şu an . |
Rappier |
İletim - 22/08/2003 : 17:26:33 Synx bu tip forumlarda çekirdek bir üye grubu vardır ve bunlar sürekli forumu takip ederler. Bu çekirdek üye ne kadar aktif olursa forumda o kadar aktif olur. Bu sitedeki çekirdek üyelerde bu güne kadar gördüğüm en aktif forum üyeleri. Şu anda yaz aylarında olmamıza, birçok kişinin tatile çıkmış olmasına rağmen site yinede çok canlı. Daha öncede belirttiğim gibi sanırım başka yerli forum sitelerini takip etmiyorsun. Bazılarında durum içler acısı, burası olaya o açıdan bakınca cennet, cennet )) |
Milamber |
İletim - 22/08/2003 : 14:01:15 valla yöneticilerin sertliği konusunda bir şey yazayım bende bir zamanlar öle düşünürdüm kıl olurdum biri bir konu kitlediğinde uyardığında fln sonra benimde başıma geldi hak verdim şimdi daha da sert olsalar umurumda olmaz bence insanlarla uğraşmak zor iş |
|
|
|