|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| BachRi |
İletim - 04/12/2005 : 19:31:03 Falamir "FRP & RPG" bölümünde "sacred teleport şifresi" konusunda "Wolfrain"'e bence ağır söz söylemişsin.Adam düzgünce sormuş sorusunu sen aşağlar gibi konuşmuşsun. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| EmmaFan |
İletim - 09/12/2005 : 17:02:17 :d efet aralarında bir şey olduu besbelli konu kapanmıştır... |
| falamir |
İletim - 09/12/2005 : 12:20:08 Sanırsam konu açıklığa kavuştu, OS sakinleri olarak sakin bir şekilde forumda gezinmeye devam edebiliriz.
Hakkı, senin içinde bundan kelli diğer bir ismim "soğukkanlı falamir" olabilir, kabulümdür, arada bir tısss pısss yaparım ;) =) |
| RoM3o |
İletim - 09/12/2005 : 11:38:21 Bence falamir hocam tamamen doğru yapmış ....Bide burda çataldil nerde var hocam onu anlamadım :P |
| thakki1 |
İletim - 08/12/2005 : 23:16:25 çatal dilli soluk yüzlü , yine yapmış yapacağını , soner kardeşimin bazı çıkışları sert gibi görünsede yerinde oluyor, ikimizde yönetici değilken bir mevzuda kapışmıştık, kırıcı olmayan fakat sert bir üslubu var, tartışmaya açık olsada hakaret içermiyor, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır, karşılığında yazılanların içeriğini görünce az bile yazmış diyorum.... |
| NoD0ubT |
İletim - 08/12/2005 : 20:34:32 Peki, ben de özr dilerim sert çıktığım için. Benim mesajımın ardından böyle bir msj gelince üzerime alnmıştm :$ |
|
|
|