|
| Yazar |
Konu  |
|
BachRi
Üye

Turkey
İleti 93 |
İletim - 04/12/2005 : 19:31:03
|
| Falamir "FRP & RPG" bölümünde "sacred teleport şifresi" konusunda "Wolfrain"'e bence ağır söz söylemişsin.Adam düzgünce sormuş sorusunu sen aşağlar gibi konuşmuşsun. |
|
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 04/12/2005 : 20:14:07
|
| Demek ki yeterince ağır yazmamışım ki sende wolfrain gibi dallama veya dürzü gibi bir ifadeyle bana mesaj atmıyorsun, yazdığımın ne kadar yerinde olduğu arkadaşının daha sonra attığı mesaj ile yeterince görülmüştür, bu arada belirteyim, içinizden bir başkası da camii önünde dilenir gibi yazarsa görüşüm farklı olmayacaktır. Hitap, üslup gibi şeyleri forumlardan öğrenemezsiniz ama hayatınızdaki eksiklikleri de bu gibi ortamlara taşımamalısınız. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 04/12/2005 : 21:29:00
|
alıntı: Bahri_oyun tarafından yazılan:
Falamir "FRP & RPG" bölümünde "sacred teleport şifresi" konusunda "Wolfrain"'e bence ağır söz söylemişsin.Adam düzgünce sormuş sorusunu sen aşağlar gibi konuşmuşsun.
Yalvarmak düzgünce soru sormak mı? Ayrıca ''falamir dallaması'' diye bi konu açmış.Zaten orda nası bi kişiliğe sahip olduğu anlaşılıo o kişinin |
 |
|
|
BachRi
Üye

Turkey
İleti 93 |
İletim - 04/12/2005 : 23:28:06
|
| Bakın ben onun dallama dürzü... vs gibi sözlerini doğru bulduğumu söylemiyorum.O çocuk kim onuda bilmiyorum.Benim lafını ettiğim konu "sacred teleport şifresi" adlı konuda geçen laflarla ilgili.O çocuğun o konuda yazdığı şeylere göre senin yazdıkların bence o çocuğa göre ağır kelimeler.Burada ne ne o çocuğu tutuyorum nede başka birisini.Zaten çocuğun yaşına da bakarsan bazı yanlışları yapması doğaldır ve senin bana karşı ağır konuşmanla benim ahlakım değişmez. |
 |
|
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 05/12/2005 : 00:04:37
|
Hitap açısından eksikliği olan, üyeliği iptal edilmiş wolfrain iken söylediklerimin muhatabını direkt belirtmeme gerek yok herhalde. O yüzden bana karşı değil, konunun üzerine yorumunuzu belirtin. Ayrıca forum gibi ortamlardan bir şeyleri değiştiremeyeceğinizi belirtmişim bir daha okursak.
Üslubumun ağır olmadığını, hatta daha öncede bu tarz uyarılarımın olduğunu söyleyebilirim, kendisinin de üyeliğinin kilitlenmesine neden olan davranışı bu konu hakkındaki tek noktadır.
Göreceğiniz, kime ne üslupla yaklaşılacağının bilinebilmesidir, sonuçlarının ne yönde olacağının tahmini doğrultusunda. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 07/12/2005 : 14:29:20
|
Ben de konunun kilitlenme sebebini anlayamadım, soruş şekli yüzünden sanırım. Biraz ağar kaçmamış mı sacred teleport şifresi konusunun kilitlenmesi?? Not: wolfrain'in ikinci açtığı hakaret içeren konunun kilitlenmesine sözüm yok. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|